hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > NYHETER > Andrea Thun kommer hjem på besøk
Andrea på forrige landslagssamling, 24.-31. mai(Bildet er hentet fra støtt norsk kvinnefotball)

Andrea Thun kommer hjem på besøk

08.06.2015


Vi er så heldige at Andrea Thun(med fortid i Athene Moss og Rapid Athene) ønsker å komme på vår fotballskole for å holde et foredrag og samtidig lede en økt. 

IMG_9021.JPG
Bildet: Andrea er som regel fuss i alt, og da tar hun selvfølgelig straffespark. Her setter hun inn straffescoring i forrige seriekamp mot Klepp. (Foto: Privat)

Dette er Andrea:
Andrea Thun, 20 år. Spiller i Toppserien for IL Sandviken (Bergen). Hun er spiss og kaptein for klubblaget. Andrea debuterte tidlig på aldersbestemt landslag og har spilt på J15, J17, J19, U20 og U23 landslagene. For J19 landslaget har hun spilt EM og for U20 har hun spilt VM. Med seg i bagasjen har hun også J19 NM sølv med Sarpsborg 08 og DanaCup GULL med Athene Moss. I forrige seriekamp mot Klepp, scoret Andrea på straffespark mot Klepp(3-0 seier til Sandviken). 

Nå kommer altså Andrea hjem og vil fortelle om hvordan hennes karriere har utviklet seg til de unge fotballjentene som deltar på fotballskolen vår. Har du ikke bestemt deg for om du skal delta på vår fotballskole, er dette en veldig god grunn til å melde seg på.

Vi ønsker Andrea velkommen tilbake på besøk :)

DSC_0217.jpg

Bildet: Andrea løftet DanaCup pokalen som 14 åring i 2008. (Foto: Privat)