hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > NYHETER > J17 KM-A: Overtidsscoring sikret ny seier for J17 jentene

J17 KM-A: Overtidsscoring sikret ny seier for J17 jentene

13.09.2016

Hospitant avgjorde den spennende kveldskampen i J17 KM

Rapid Athene - HSV 2
Dato: 13. sept
Sted: Melløs KG
Kampstart: 1900

Resultat: 3-2(1-1)
0-1 HSV
1-1 Marie Helene Upsahl(Aurora Bakken)
2-1 Marie Helene Upsahl(Tonje Strøm Anthonsen)
2-2 HSV
3-2 Ine-Othilie Been

Laget: Marie Nilsen(Hedda Teien), Leane Grøbø Eriksen(Gabrielle Berge-Martens), Shirin Asadi Reier, Marte Nilsen, Oda Heintz, Tonje Strøm Anthonsen, Aurora Bakken, Vilde Martinsen, Mathilde Abrahamsen(Julie Frantsen), Shadin Asadi Reier(Ine-Othilie Been), Marie Helene Upsahl.

Vi startet litt rufsete i tirsdagens kveldskamp. HSV kjørte på fra start og vi var preget av mye slurv i de første 10 minuttene. Etterhvert som vi begynte å få til frispillingen vår, og samtidig som vi får gode initiativ foran ballfører så begynte vi å ta tak i kampen. Vi er ofte frempå, men mangler litt på presisjon i den siste pasningen eller løpet. På et godt gjennomspill hvor vi nesten kommer alene igjennom får vi istedet en kontring i mot. HSV kjører en hurtig overgang etter at vi hadde flyttet mange folk fremover. Med et sterkt trykk mot målet vårt klarerer vi til slutt rett ut til en HSV spiller som står innenfor 16 meteren og får dunke ballen i kassa. Kjip scoring å få i mot etter at vi hadde kommet godt med i kampen igjen.

Men jentene ga aldri opp og spiller seg frem til flere sjanser. Marie Helene har vært aktiv helt på topp og gjort livet surt for forsvaret til HSV, og det er også henne som setter vår utlikning midt ut i 1. omgangen. Aurora blir spilt igjennom på venstre, og får slått ballen inn i feltet. Marie Helene tar ned ballen iskaldt foran HSV målet og setter ballen i målet. Vi har flere gode muligheter, men det står 1-1 til pause. 

Vi startet godt etter pause. Det var bra trøkk og flyt i spillet vårt. Tonje, Shadin og Marie Helene på topp fortsetter å skape mye trøbbel for motstanderne. Forsvarsspillet hvor vi bryter oppspill og setter i gang gode angrep er også veldig imponerende. Vi øker ledelsen til 2-1, igjen er det Marie Helene som er på farten. Tonje vinner ball på sin venstre side, hun titter opp og slår en flott ballen i bakrom på et HSV forsvar som stod veldig høyt. Marie Helene starter på løp kommer alene mot keeper og bredsider ballen i lufta og til side for keeper. 2-1.

Vi kunne fort ha økt ledelsen og også punkter kampen. Marie Helene og Tonje får begge flere gode muligheter alene med keeper, men mangler litt på den siste touchen. HSV fikk også en gigantsjanse som Hedda kommer ut og redder. Det gikk mot snart 80 minutter og HSV presset på for en utliking. Bortelaget fikk en corner. Den ble slått mot første stolpe hvor vi desverre får en dårlig touch på klareringen og ballen havner rett ut på 3 meter til en HSV spiller som får sette ballen enkelt i mål. Da trodde de fleste at kampen var over og det ville ende 2-2, men våre jenter ville noe helt annet. Vi ruller opp et siste angrep, kontrer og spiller oss ut på høyre kanten. Aurora viser igjen at hun har en flott innleggsfot. Vi fyller på og hospitant Ine får ballen innenfor feltet, mottar ballen og setter ballen i mål på overtid! Fantastisk følelse og dommeren blåste av kampen like etter avspark. 

Det ble veldig spennende mot slutten. HSV kjempet seg inn i kampen igjen og får en litt heldig scoring med litt hjelp av oss. Samtidig viser våre jenter at vi er kjempeform, det er god stemning og at man aldri skal gi opp. Det siste angrepet vi får rullet opp hvor vi i tillegg klarer å fylle på med flere spillere foran feltet viser hvilken moral det er i laget fortiden. Når det er en hospitant i tillegg som scorer gjør opplevelsen enda bedre. 

Vi nærmer oss stadig det spillet vi ønsker å prestere med. Jentene tørr å rulle opp bakfra med stor risiko og bedre og bedre initiativ fremover. Innsatsen til jentene våre er fantastisk, og vi har matchvinnere i begge ender. Stor takk til Gabrielle og Ine som stilte opp for oss :)

FOTBALLKLAPP!

Det er allerede ny kamp søndag, hvor vi møter Begby igjen. 

Vi takker HSV for kampen og ønsker dem lykke til videre :)