hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Jenter 14 > Informasjon J02/03


INFORMASJON JENTER 13

 

Seriespill sesongen 2015


J13 KM 9er: http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Terminliste/?tournamentId=144068
J13/14 KM 7er: http://www.fotball.no/fotballdata/Turnering/Terminliste/?tournamentId=144067


9er: Ås – Rapid Athene 2 – 1 (1 – 1)
Dagens lag:
Julia, Anna, Hedda, Vera, Mia, Gabrielle, Tonje, Kristine, Silje, Hilina og Neslihan.
Målscorer: Mia
 
Årets siste seriekamp skulle spilles på Ås stadion! Men vi hadde en dårlig inngang til denne kampen, da forfall på forfall ramlet inn. Vi dro innover med 11 jenter og manglet flere sentrale spillere. Og vi startet på verst mulig måte. Ås gikk ut i et forrykende tempo og var veldig aggressive. Vi skjønte ikke helt hva som traff oss og fikk ikke til vårt eget spill. Etter hvert satte de inn et mål og det var helt rettferdig etter kampbildet på banen. Vi klarte etter hvert å etablere noe spill, men vi hadde få sjanser og Ås hadde ballen mest. Vi rokerte noe på laget og mot slutten av 1. omgang klarte Mia å komme i gjennom og sette ballen i mål. Det stod 1-1 til pause.
 
I andre omgang var vi mer med, men Ås hadde flest sjanser og hadde ballen mest. De satte det nødvendige målet de trengte for å vinne, fullt fortjent. Vi hadde likevel sjanser til å score der vi både hadde en ball i stanga og blåste en vanvittig stor sjanse rett over mål fra kort hold.
 
Linda
 

7er: RA - Ås: 0 - 5 (0 - 3).
Dagens lag: Tonje, Kaia (01), Gabrielle, Andrea, Mia, Simone (01), Hedda, Sofie og Vera.

Vi møter det laget som ligger på 2de plass i 7er serien, og er innstilte på at dette vil bli en tøff kamp. Starter derfor med formasjon 3-2-1, for å være sikekr på at ikke Ås skal få kommet i overtall rundt på kantene. Formasjonen fungerer på en måte defensivt, men fremover på banen blir vi altfor tynne. Vi må hele tiden pushe beckene oppover på banen, og opplvere stadig at vi står igjen med 3 i forsvar når vi går i angrep - og da blir det vanskelig å score mål. 
Etter 16 minutter scorer Ås sitt første mål. Vi klarer ikke å stoppe innlegget fra høyre, og følger heller ikke løpet som kommer inn foran eget mål. Etter dette endrer vi på formasjonen og går og går over til 2-3-1, for nå må vi faktisk komme oss i angrep for å score mål. Og vi skaper sjanser, men klarer dessverre ikke å sette dem.
0 - 2 kommer etter at vi bruker for lang tid på å komme til avslutning og taper ballen når vi er så å si hele laget i angrep - Ås kontrer og øker ledelsen. Like etter kommer også 0-3 målet. 
I 2de omgang har vi blandt annet et tverrigger skudd, men vi har dessverre ikke arginene på vår side i dag. Tros for at Tonje gjør en glimrende jobb i målet, så slipper vi inn to mål til i denne omgangen, og ender opp med å tape hele 5-0. 
Forskjellen på oss og Ås er tydelige. Ås kjenner hverander mye bedre, og vet godt hvor de skal finne hverandre på banen. De slår nesten i blinde til tider, da de vet at løpene kommer. Vi bruker for mye tid med ball, og initiativene kommer for sent. Vi kan også skylde på at vi tydelig viser problemer med omstillingen fra 9er til 7er, spesielt slipper vi inn for mange mål på grunn av at vi "glemmer" å følge spissen, som til stadighet smyger seg bak forsvarsleddet vårt. 
Dette var siste 7er kamp i år, og vi endte på en 9ende plass totalt. Ikke spesilet bra egentlig, men vi må ikke glemme at vi faktisk spiller i J13/14 serien, men spillere helt ned i 11-års alderen. Dessuten har vi gjort store endringer fra kamp til kamp, mtp hvilke spillere som er med - noe som gjør at vi til tider fremstår som lite samspilte. Men, dette var en serie hvor vi skulle tillate oss nettopp dette, så vi får ta med oss det positive, blandt annet at vi matchet KM mesteren Askim til de grader på hjemmebane! De fikk 61 poeng, og scorte tilsammen 136 mål! Og vi tapte såvidt 1-2 for dette laget. Så, når vi er PÅ, og hele laget viser innsats og tæl - da matcher vi de beste!!!!

Hilde


 
9er: Rapid Athene – Trosvik 1 – 1 (0 – 0)
Dagens lag:
Julia, Anna, Sofie, Neslihan, Maria, Andrea, Mia, Gabrielle, Kristine, Nathalie, Habiba og Hilina.
Målscorer: Gabrielle.
 
Trosvik er et lag vi har slitt mot på bortebane de siste årene, men som vi har klart å slått hjemme. Det er et fysisk sterkt lag, med flere kretsspillere. De er flinke til å trille ball og skaper ofte mange sjanser og har spillere som setter ballen i mål. Vi skaper også sjanser, men sliter med å omsette disse og avgjøre kamper til vår fordel. Denne sesongen har vi skapt veldig mange sjanser og har ofte spilt gode kamper, men det skorter dessverre på å score mål og vi har tapt en del kamper der vi har spilt jevnt med motstander.
 
Kampen mot Trosvik startet med et voldsomt press fra motstander. Vi forsvarte oss godt og klarte etter hvert å etablere eget spill. Og kampen utviklet seg etter hvert til en stillingskrig! Begge lag hadde ballen mye og spillet bølget fram og tilbake. Vi klarte imidlertid å stoppe Trosviks angrepsspillere på en forbildedlig måte, der førsteforsvarer gikk aggressivt i press, med andreforsvarer i sikring. Her gjorde Anna, Maria, Hilina og ikke minst Mia er fantastisk jobb! Det som slapp forbi fortroppen, tok Mia seg av på en imponerende måte. Hun brøt det som kom i gjennom og klarerte høyt og langt. En voldsom kapasitet i arbeidet sitt! På midtbanen sloss vi med alt vi hadde, der Gabrielle la ned en voldsom arbeidsinnsats og der kantene i Neslihan, Nathalie og Kristine utfordret Trosvik, slik at vi klarte å legge press på motstanderen. Vi klarte å hindre at Trosvik kom alene med keeper denne kampen. De hadde noen få skudd i starten, der Julia blant annet klarte å dytte en av ballene til corner med en feberredning. De hadde en rekke cornere, men vi var aggressive og klarte å avverge mål også på disse. I angrep klarte vi å produsere en rekke sjanser. Sofie og Nathalie var farlig frampå flere ganger, samt at Andrea og Habiba jobbet godt. Gabrielle klarte å sette den avgjørende scoringen ca. 10 minutter før slutt. Hun fintet seg fri, tok med seg ballen og fyrte av et langskudd like utenfor 16 m. Ballen gikk til side for keeper og vi fikk det befriende målet!!! Etter dette fortsatte spillet å bølge fram og tilbake og det var en vanvittig påkjenning for oss på sidelinjen. Da dommeren blåste av kampen var gleden stor. Vi hadde slått en tøff motstander, men sist og ikke minst, vi hadde holdt oss til kampplanen og utført den eksemplarisk! Det er fantastisk!
 
Linda


7er: Skjeberg - RA: 3 - 0 (2 - 0).
Dagens lag: Julia, Gabrielle, Maria, Sofie, Neslihan, Hedda, Mia, Nathalie, Kristine, Silje og Anna.

Denne kampen var TOTALT forskjellig fra kampen vi spilte mot Ekholt - skulle nesten tro at det var to vidt forskjellige lag, selv om vi stort sett stilte med de samme spillerne. kanskje vi begynner å bli slitne og merker det tøffe kampprogrammet som har vært i høst? Iallefall, i denne kampen så var det lite som fungerte. Vi spiller ikke som et lag, men prøver enkeltvis å forsere motstanderen, noe vi gang på gang blir stoppet i å gjøre. Skjeberg er ikke et veldig sterkt lag som spiller god fotball, men de slår ball og de løper - og her henger vi dessverre ikke helt med. 1-0 kommer allerede etter 2 minutter, vi lar en Skjeberg-spiller få stå helt alene foran Julia, og hun scorer lett. Så bølger kampen frem og tilbake resten av omgangen uten at vi har de store sjansene. Vi gjør mange personlige feil, og valgene vi tar er alt annet enn gode. I det vi skal spille oss ut og opp, slår vi unøyaktig passning og må rett i forsvar igjen. Fokuset vårt er visst ikke helt på plass. 2 minutter før pause setter Skjeberg inn 2-0. 
2.de omgang er dessverre ikke noe særlig annerledes, og kampen ender etterhvert 3-0 til Skjeberg. 
Etter kampen tar vi et kort møte i garderoben - vi lurer på hva som egentlig skjer ute på banen, når både innsats og prestasjon kan svinge så voldsomt fra en kamp til en annen. Vi konkluderer med at det er så mange kamper nå at det er vanskelig å hele tiden være PÅ, og at flere av jentene begynner å bli slitne og sliter med småskader. Vi får brae prøve å fullføre sesongen på best mulig måte herifra. 

Hilde


9er: Ekholt 1 - RA: 3 - 0 (1-0)
Dagens lag: Julia, Hilina, Mia, Anna, Kristine, Gabrielle, Sofie, Habiba, Hedda, Tonje, Maria og Vera.

I dag møtte vi førstelaget til Ekholt - et lag som hittil er ubeseiret og praktisk talt kretsmester før serien er ferdig spilt. Vi var før kampstart innstilt på at dette ville bli en forsvarskamp, og snakket mye om oppgavene vi måtte gjøre for å hindre Ekholt i å score mål. Vi skulle ligge på riktig side av motstanderen til enhver tid, og være tett oppi dem, sånn at de ble tvunget til å gjøre feil og presses til å spille hjemover på banen. Jeg synes vi gjør dette i store deler av kampen! Rett før Ekholt får sitt første mål begynner vi på sidelinjen å ane frustrasjon hos motstanderen. De bytter på masse plasser, og praten er ganske stresset. Men, etter 26 minutter så får Ekholt hull på byllen. Det skjer ved at de spiller seg helt gjennom forsvaret vårt, og selv om vi flytter etter og går i press, så ender det med at en Ekholt-spiller får stå alene foran mål og gjør ingen feil alene mot Julia. 
Men, vi lar oss ikke påvirke av dette målet. Vi fortsetter å kjempe og til tros for at vi til tider blir hardt presset så synes jeg vi gjør mange gode valg. Noen ganger velger vi veldig gode løsninger, og vi prøver å spille oss ut bakfra ved flere anledninger selv om vi vet at Ekholt er på hugget og går raskt i press. 
I pausen snakker vi om at dette faktisk ikke er noen umulighet, og at vi må fortsette den flotte innsatsen også i 2de omgang! Og det gjør vi! Hedda, Tonje og Habiba på topp fortsetter å løpe på alt som er og viser vinnervilje i duellene! Kristine, Maria, Vera og Sofie løper masse på kantene på midtbanen, og er flinke til å ligge på rikitg side når Ekholt kommer i angrep, og tørr også å sette fart på ball når de har mulighet - noe som skaper fine sjanser fremover på banen. Gabrielle legger ned masse krefter sentralt på midtbanen og vinner mange baller og dueller, og er nære ved å sette det ene frisparket i mål. Forsvaret med Mia i spissen gjør en kjempejobb! Mia er flink til å lese spillet og bryter ut på riktig tidspunkt, Hilina har virkelig dagen sin i dag og har alltid en fot på ballen. Anna kriger på kjent måte på venstre beck, og stopper spillere som er 2 hoder høyere enn hun selv. Og Julia i mål har flere flotte redninger, og ved flere anledninger holder hun ballen i fast grep sånn at ikke Ekholt får noen mulighet på retur! Og i dag er også Julia god på å sette i gang spillet, både via backene og lange 5 metere! Så da får det ikke hjelpe om Ekholt setter inn både 2 og 3-0. Vi gjorde vårt beste i dag, og både jeg og Linda er stolte av samtlige! 

Hilde


 

7ér Rapid Athene – Sarpsborg 1 – 5 (0 - 2)

Dagens lag: Julia, Tonje, Anna, Vera, Neslihan, Andrea, Kristine, Habiba og Hilina.

Målscorer: Habiba

 

Sist vi møtte Sarpsborg tapte vi 4-2. Sarpsborg har nok et eldre lag enn oss, men de er absolutt ett lag vi kan matche. Kampen startet relativt jevnt, der spillet bølget fram og tilbake. Men Sarpsborg hadde spesielt en spiller som var god med ball og vi lot henne gjentatte ganger tråkle seg i gjennom forsvaret vårt. Og Sarpsborg gikk opp i ledelsen tidlig i kampen. Vi prøvde både å spille oss ut, og å¨slå langt, men det ble tydeligere etter som klokka gikk at vi ikke hang helt med i denne kampen. Da motstander gikk opp til 0-2 var det tydelig at vi ikke fikk til det vi ønsket utenpå banen. I pausen snakket vi om at vi ikke måtte løpe ved siden av motstander med ball. Vi burde heller gå etter ballen og hindre Sarpsborg i å slå pasninger til hverandre og prøve å vinne ball. Og orientere oss om hvor medspillerne er når vi har ball. Vi stod også for høyt når Sarpsborgs keeper hadde utspill. Keeperen deres er vanvittig stor og slår helt til motsatt side på utspill. Når vi da stod høyt, ble vi løpende etter motstanders spisser, istedet for å falle av tidlig nok.

 

Andre omgang fortsatte som den første sluttet. Vi klarte å justere noe, både i forsvar og fremover på banen, men Sarpsborg satte likevel inn både 0-3 og 0-4, før Habiba klarte å redusere på et pent skudd i Sarpsborgs mål. Julia spilte ute etter pause og var nære i å score flere ganger. Vi tapte kampen 1-5. Det vel en fortjent seier til Sarpsborg! De spilte seg opp utover i kampen og hang mer sammen som et lag. I tillegg hadde de enkeltspillere som avgjorde kampen. Når det gjelder vårt eget lag, så virker det som at 7er kampene våre er mindre velspilte enn 9er kampene. Vi sliter med posisjoner, og klarer ikke å utnytte fraværet av offside. I stedet for å ligge å lure på topp, virker det som om vi likevel forholder oss til offside og ikke utnytter bakrommet i disse kampene. Vi klarer rett og slett ikke å omstille oss. Men vi møter ofte eldre spillere i 7er serien og dette gjør selvsagt også utslag. Vi har også et vanvittig kampprogram om dagen, og det begynner nok å røyne på både fysisk og mentalt. De ferreste av våre motstandere har et slikt kampprogram som vi har. 

9ér: Rapid Athene – Mysen 1- 2 (1 - 2)

Dagen lag: Julia, Anna, Hedda, Vera, Sofie, Neslihan, Andrea, Mia, Kristine, Habiba og Hilina.

Målscorer: Mia

 

Vi var spente før kampen. Mysen er et solid lag, men ikke noen uoverkommelig motstander. I vårsesonget slo vi den 1-3 borte, men da hadde vi mannskapet på plass. Vi manglet flere sentrale spillere til dagens kamp, men ønsket likevel å spille vårt spill med å ligge bredt i angrep og få innlegg fra kant. Kampen startet greit, vi skapte sjanser, men Mysen var likevel farligst på sine. Etter hvert fikk vi mer sving på sakene, hadde ballen mest og skapte mer. Vi fikk flere cornere og klarte å sette den ene i mål! Mia fikk tak i en retur og satte et langskudd flott i mål! Vi ledet 1-0. Men selv om vi hadde ballen mye, var Mysen flink til å komme etter med folk på sine sjanser og fikk etterhvert flere cornere de også. De slo høyt inn i målgården og dette var farlig, da deres spillere var høye og mer robuste enn våre. Vi glapp i markeringene på den ene og de scorte! Det stod 1-1. Like etter klarte Mysen å tråkle seg gjennom vårt forsvar uten at noen gikk på og de satte sen andre for dagen: det stod 1-2. I pausen snakket vi om at vi måtte fortsette å spille ball og være veldig konsentrete foran mål. Vi skaper sjanser, men scorer desverre alt for lite...

 

I andre omgang var vi klart best! Vi skapte mange sjanser, der Sofie blant annet klarte å sette fart og dro av både to og fire spillere flere ganger, kom alene med keeper, men satte ballen like utenfor flere ganger. Her viste Sofie hvor god hun kan være, der hun viste god fart og veldig god teknikk! Hvis hun klarer å løfte hodet og komme litt nærmere keeper, så setter hun slike sjanser fremover. Habiba hadde også sine sjanser, samt at vi hadde en rekke cornere og det var egentlig et under at kampen ebbet ut til 1-2 resultat. Denne kampen var tung og svelge for Hilde og meg. Vi viste at vi klarte å matche Mysen uten flere sentrale spillere. Men vi ble for ubesluttsomme foran mål. Denne kampen burde vi ha vunnet! Men det endte altså med tap...

 

Linda
7er: RA - Borgen: 2 - 4 (2-3)
Dagens lag: Julia, Vera, Anna, Narhalie, Maria, Kristine, Hedda, Tonje, Tonje (01), Hilina og Sofie.
Målscorer: Nathalie og Tonje (01).


Vi starter med å gå i angrep, og allerede etter 2 minutter setter Nathalie ballen bak Borgens keeper med et knall skudd fra høyre side. Vi skaper en del sjanser, men setter de fleste skuddene våre rett utenfor målet. Etter 8 minutter reduserer Borgen, og går i ledelsen 3 minutter senere. Dette grunnet at vi ikke holder markeringene våre, og glemmer spillerne som smyger seg bak ryggen vår. Vi må minnes på at i 7er serien så gjelder ikke offside! Etter 19 minutter scorer Tonje etter et flott angrep, og vi øyner håpet på nytt, men klarer dessverre ikke å holde tett bakover, sånn at vi går til pause liggende under 2-3. 
I pausen er vi enige om at dette ikke er noen umulighet, og at vi skal fortsette å skape sjanser. 2. omgang starter på verst mulig måte med at Borgen scorer etter kun 2 minutter, og flere mål blir det ikke i denne kampen - hverken den ene eller den andre veien. Borgen var nok et bedre spillende lag enn oss, men jeg vil si at vi produserte mer enn nok sjanser til å kunne avgjort kampeb i vår favør. 

Hilde

 

7er: Råde – Rapid Athene 1 – 1 (1 - 1)

Dagens lag: Julia, Hedda, Anna, Sofie, Andrea, Gabrielle, Tonje. Silje, Habiba og Hilina.

Målscorer: Sofie

Kampen borte mot Råde endte 1-1. Råde er et svakt lag og vi presset dem i stort sett hele kampen. Men hjemmelaget fikk god plass til å kontre og de var farlig frampå flere ganger. Dette mønstret fortsatte og Råde satte til slutt ballen i mål. Vi fortsatte å presse og fikk mye juling av et lite fintspillende Rådelag. Men dommeren blåste sjelden. I en takling går Gabrielle i bakken og vi skjønner raskt at hun har store smerter. Kampen et desverre over for Gabrielles del. ...Måtte kjøres rett til legevakta /røntgen.. Vi skaper store sjanser etter dette og til slutt setter Sofie ballen i mål!


Andre omgang forsetter som den første og vi burde ha vunnet kampen. Vi kombinerer pent med overlapp på kantene og skaper flere 100% sjanser. Men kampen ender uavgjort. Svakt av oss, da vi scorer for lite mål. Burde satt flere i denne kampen. Vi får gratulere Råde for poenget. Og ønske Gabrielle masse god bedring! Får virkelig håpe det ikke er alvorlig!


 

Linda
 

9ér: Hvaler/Trolldalen – Rapid Athene 2 – 1 (2 – 0)

Dagens lag: Julia, Anna, Vera, Sofie, Maria, Andrea, Hedda, Gabrielle, Kristine, Silje, Nathalie og Habiba.

Målscorer: Gabrielle

 

Vi visste at Hvaler kommer med mange spillere i angrep, og at de er vanskelig å score på. Vi snakket derfor før kampen om å tørre å komme etter med spillere når vi gikk i angrep, men at vi måtte komme oss på riktig plass ved balltap. Ellers ønsket vi å fortsette det gode spillet som vi utførte mot Sprint og bygge videre på det som var bra i denne kampen.

 

Men i de første minuttene ble det tidlig klart at Hvaler kom bedre i gang enn oss. De var først på ball og jaget i angrep fra starten av kampen. Vi ble presset bakover og det første kvarteret spilte Hvaler seg til minst (!) seks-sju cornere. Siden vi var sene i bevegelsene og ikke klarte å være først på ball i denne perioden, klarte Hvaler å sette to av cornerne i mål. Det første målet kom etter «møljespill» foran målet vårt, der vi ikke klarer å klarere og ballen triller til slutt inn ved stanga. Det andre målet gikk via en av våre spillere og i mål. Etter målet fortsatte Hvaler og kjøre kampen og bare en god Julia i mål sørget for at ikke ledelsen deres ble større. Vi klarte ikke å få til kantspillet vårt, da Hvaler har raske spillere og er flink å ligge på riktig side av våre spillere. Mot slutten av omgangen rokerte jeg noe på laget og flyttet blant annet Gabrielle fra midtforsvaret til midtbanen. Vi klarte da å etablere noe spill høyere på banen, men var ikke farlige foran motstanders mål. I pausen snakket vi om at vi var nødt til å bruke mindre tid med ball. Siden vi ikke fikk til å raide opp langs kantene som i Sprintkampen, bad jeg spillerne om å slippe ballen raskere og benytte Gabrielle på midtbanen som oppspillspunkt og heller komme på veggspill fra kant.

 

I andre omgang klarte vi i perioder å få til planen vi snakket om i pausen. Sofie slo en strålende pasning til Gabrielle, som tok ballen med seg og satte den kontant i mål. Vi fortsatte med dette gode spillet, der Sofie, Gabrielle og Hedda som spilte på topp, rullet opp en rekke flotte angrep. Vi klarte imidlertid ikke å score flere mål og kampen endte 2-1 til Hvaler. Men Hvaler hadde sine muligheter, og de var som regel farligere enn våre. En veldig god Julia i mål, hindret flere baklengs denne kampen. Hun hadde en rekke kvalifiserte redninger, og en av dem var i full strekk, der hun klarer å slå ballen til corner.

Det er ALLTID (!!!) surt med tap, men av og til presser dårlig spill fram innovative tanker hos treneren… Jeg så i denne kampen at Anna leser spillet godt og håndterte fint å spille i midtforsvaret. Hun jobbet med stor intensitet, er flink å prate og flink å bryte når hun må. Også Andrea kan spille forsvar. I tillegg spilte Vera strålende som back og slo veldig gode pasninger. Dermed kan mange av spillerne spille både angrep og forsvar, og det er en fordel. Anna, Kristine og Maria er også fleksible på dette området og det er bra! Men vi scorer for lite mål i forhold til alle sjansene vi skaper og det kan tenkes at vi må tenke noe annerledes når det gjelder komponering av lag fremover.

 

Linda9er: RA - Sprint/Jeløy: 2 - 2 (1 - 2)
Dagens lag: Julia, Maria, Gabrielle, Anna, Nathalie, Hedda, Kristine, Mia, Tonje, Vera, Hilina og Neslihan.
Målscorere: Nathalie og Kristine


I øs pøsende regnvær stilte vi til kamp på en kliss vår gressbane på B-feltet på Melløs. Vi husker sist vi spilte mot Sprint hvor vi så vidt tapte (fordi dommeren glemte å blåse av tiden til pause), og hadde lyst til å revansjere dette. Og fra start virker vi veldig på - faktisk så scorer Nathalie vårt første mål i vårt første angrep etter under ett minutt!! Og vi fortsetter å produsere sjanser etter dette. Så jevner kampen seg mer ut, og etter 10 minutter klarerer vi innover på banen i forsvar, Sprint vinner denne og slår inn foran mål hvor det dessverre står en Sprint spiller alene og plukker opp når vi mister ballen. Etter 33 minutter scorer Sprint sitt andre mål med et langskudd fra venstre side som går over Julia og rett i mål. Vi går til pause liggende under - noe som føltes urettferdig da vi faktisk hadde skapt mange flere sjanser enn dem. Men, Sprint ligger høyere enn oss på tabellen, og hovedgrunnen er nok at de gjør en god defensiv jobb. De er til stadighet opptil tre spillere bak hver av våre angripere når vi får ballen - nesten håpløst å komme helt igjennom. Men, jentene skal ha ros or at de fortsatt prøver, og til slutt klarer vi endelig å score. Nathalie raider langs høyre kant (som så mange ganger før denne våte onsdagskvelden i september). Men, denne gangen er Kristine foran mål, og gjør det eneste riktige og setter ballen konstant i mål etter et flott innlegg. Vi produserer faktisk enda flere sjanser etter dette, og burde klart å vinne kampen! Men, sånn gikk det ikke - men vi tapte ikke heller - og tok med oss ett poeng fra lokaloppgjøret mot Sprint. 
Spesielt forsvaret gjør en god kamp i dag - Sprint kommer ikke til så mange sjanser. Maria, Anna, Gabrielle, Mia og Hilina rydder mesterlig opp!

Hilde


7er: Berg – Rapid Athene 1 – 2 (0 – 0)
Dagens lag:
Julia, Anna, Hedda, Sofie, Neslihan, Maria, Andrea, Gabrielle, Silje og Nathalie.
Målscorere: Gabrielle og Nathalie.
 
Vi hadde ikke spilt mot Berg tidligere, siden de ikke kunne stille lag mot oss i vårsesongen og vi fikk «walk over». Men ut i fra tabellsituasjonen visste vi at de ikke er det sterkeste laget. Men de fleste lag har likevel sine kvaliteter og ingen resultater er gitt på forhånd i kampene vi spiller, verken i 7er- og 9er - serien. Vi var derfor enige om å passe på å ligge på riktig side ved balltap og komprimere i forsvar, og brette ut spillet i angrep og prøve å komme til innlegg fra kantene. Vi hadde i tillegg fokus på cornere og utførelsen av disse. Rammen rundt kanten var ikke den beste, da det var tilløp til ekstremvær (regn!) og dette gjorde banen svært våt og ballen veldig glatt. Jentene startet derfor kampen noe famlende og taslete. De slet med å kontrollere ballen på grunn av været. Det ble også tidlig klart at Berg spilte en type fotball vi liker dårlig: Ball høyt opp i lufta (kick and run), og vi slet veldig med å holde ballen på bakken og få til spillet vårt. Vi har en tendens til å «bli med på leken» når vi møter lag som spiller ballen høyt i lufta og vi fant ingen rytme i eget spill. Men det var tendenser, der vi fikk spilt ballen ut på kant og kom til innlegg. Vi kunne ved mer presisjon satt flere mål ved flere anledninger spesielt via Gabrielle og Hedda, som hadde flere sjanser hver. Berg på sin side hadde noen farlige besøk foran vårt mål. Siden de slo ballen høyt og noe ukontrollert, ble det vanskelig for våre jenter å beregne hvor ballen ville lande. I tillegg kom de løpende i stor fart inn foran vårt mål og våre jenter var ikke alltid på riktig side i disse situasjonene. En god Julia i mål fikk klarert disse situasjonene til corner eller reddet og plukket ball. Ingen mål i denne omgangen.
 
Andre omgang fortsatte som den første, men vi klarte å sette mer preg på spillet vårt. Vi presset Berg bakover, men siden de slo ballen langt og høyt var de likevel ikke ufarlige. De fikk et indirekte frispark på vår banehalvdel og denne ballen fikk en lei stuss og gikk over Julia og i mål. Men målet ble avblåst, siden ingen spillere hadde vært bort i ballen. Vi slapp med skrekken… Vi presset på og fikk corner. Neslihan som er meget dyktig til å slå cornere, slo en høy ball inn i feltet og der stod Gabrielle og headet ballet hardt i mål! Cornertaktikken vår satt og vi fikk den forløsende scoringen! Nydelig scoring! Etter dette skjedde det mye. Vi presset på og endelig fikk også Nathalie nettkjenning! Hun hadde vært på mange løp mot motstanders mål, uten å lykkes med å score på det vanskelig føret. Men på et raid klarer hun til slutt og sette den og vi øynet seieren i sikte. Og Anna ropte (veldig forstandig) til jentene: «Vi har ikke vunnet enda!» Og da skjedde det som ofte skjer i fotball; etter en scoring kommer det ofte en til.. Berg klarte å contre inn et mål, der midtbanen vår blir for passive og blir stående å se på. Anna og Maria, som begge var veldig gode i forsvar, kunne ikke markere alle spillerne som kom og vi fikk en scoring imot oss. Men vi klarte til slutt å hale seieren i land og var fornøyde med det, tatt i betraktning kampforløpet og føret denne kvelden. Alle jentene stod på og Andrea viste gode takter i forsvaret. Silje var kaptein for dagen og la ned sammen med Sofie på motsatt kant, en god porsjon innsats i denne kampen. Vi skiftet i garderoben og dro på Mcdonalds i Sarpsborg! :)
 
Linda7er: RA - Askim: 1 - 2 (0-0)
Dagens lag: Julia, Vera, Gabrielle, Anna, Kristine, Neslihan, Mia,Maria og Hedda.
Målscorer: Gabrielle.


Vi går ut i 3-2-1 formasjon. Noe defensivt kanskje, men vi visste at vi møtte et sterkt og spillende Askim lag, som på hjemmebane rullet ball-i-hatt med oss. Vi satser på å hindre Askim å komme rundt på kantene, og skal score mål på kontringene våre. Langt på vei så fungerer dette veldig bra - bortsett at vi ikke scorer mål på alle sjansene våre da. Askim spillerne og trener blir mer og mer frustrert da de ikke klarer å score på oss - men dette er fordi samtlige RA-spillere gjør en fantastisk defensiv jobb. Eneste problemet vårt er Askim sin sentrale midtbane som får styre litt for mye, men i andre omgang nøytraliserer vi henne også ved å være flinkere til å forskyve midtbaneposisjonene. 6 minutter ute i 2de omgang får vi et frispark som Gabrielle setter direkte i mål! På dette tidspunket og frem til det gjenstår 7-8 minutter føler jeg at vi har god kontroll på kampen. Vi vinner dueller, vi bryter Askim sitt spill på egen banehalvdel, og vi skaper sjanse på sjanse på mål - vi klarer bare ikke å sette skuddene våre innenfor stengene. Det nærmeste vi kommer er Hedda sitt tverrliggerskud fra venstre flanke, ellers er Mia flere ganger igjennom og alene med keeper uten å ha hellet på sin side.... I det 23. minutt i andre omgang klarer Askim å score, på noe som føltes mot kampens gang. Vi blir for ivrige i forsvar og glemmer formasjonen vår - og støter for høyt på banen - dermed klarer motstanderen å spille seg igjennom og setter ballen sikkert i mål. Rett etter dette får vi dessverre en utvisning, og blir en spiller mindre på banen. Askim raider langs venstre kant - vi ruser dessverre litt, og blir overkjørt. 5 minutter før slutt står det 2-1, og når vi må spille resten av kampen med en spiller mindre, så er det vanskelig for oss å snu resultatet igjen. Det ender med 1-2 tap, men vi viste samtlige at på vårt beste så kan vi matche de beste lagene i denne serien. Og i dag satte vi et trøkk i serielederen. Stolte av dere i dag, jenter!

Hilde
 

7er: Spydeberg – Rapid Athene 1 – 4 (0 – 1)

Dagens lag: Julia, Anna, Vera, Sofie, Andrea, gabrielle, Tonje, Silje, Nathalie, Habiba og Hilina.
Målscorere: Gabrielle 2 og Nathalie 2.

Vi visste på forhånd at vi møtte et svakt lag, men vi var innstilte på å gjøre en god kamp! Vi fokuserte på å brette ut spillet vårt i angrep og sette sjansene våre. Vi klarte tidlig å legge Spydeberg under press og stod høyt i hele første omgang. Jentene ble nesten ikke svette.. Men det er veldig mye folk foran mål og vi slet med å finne nettmaskene. Nathalie er flink å komme rundt på kanten, men det vil seg ikke helt. Vi har flere skudd på mål, men det blir ikke mål før Nathalie setter fart og plasserer ballen til side for keeper. Det står skuffende 0-1 til pause. Jeg ber spillerne om å trille mer ball til hverandre og å holde ballen på bakken. Spydeberg sparket ballen opp i luften så snart de hadde sjansen og satset på å løpe i gjennom og score. De hadde noen tilløp til sjanser i denne omgangen, da vi stod mye høyt, men Julia var stødig og avverget mål.

 

Andre omgang fortsatte som den første, men vi fikk etterhvert hull på byllen. Vi fikk ikke scoret mål på innlegg fra kant, men Gabrielle og Nathalie klarte å komme på løp bakfra og driblet seg forbi motstandere og satte ballen i mål tre ganger. Spydeberg scoret da det stod 0-2 til oss, slik at stilling stod til 1-2, men da tok Gabrielle og Nathalie ansvar! Vi gjennomførte en kamp som totalt sett var veldig rotete. Vi klarte alrdri å «ta fram finspillet» i denne kampen, da Spydeberg spilte mange «luftballer» og vi måtte bruke mye energi på å få ballen ned på bakken. Men vi førte hele kampen og vant fortjent!

 

Linda


9er: Ekholt 2 - RA: 0 - 1 ( 0 - 0)
Dagens lag: Julia, Maria, Gabrielle, Anna, Nathalie, Hedda, Sofie, Mia, Andrea, Hilina, Habiba og Neslihan.
Målscorer: Mia


Det er alltid spennende og ofte jevne kamper mot erkerival Ekholt. I våres vant vi såvidt 1-0, så vi vet at det er mulig! Men vi vet også at vi må legge ned betydelig med innsats for at det skal gå vår vei!
Fra start av er det tydelig at vi er noe slitne fra kampen mot Tistedalen dagen i forveien. Vi er mer ufokuserte og ikke like flinke til å rulle ball som vi var dagen før mot TTIF. Men, på et vis så klarer vi å dra det hele i land.Vi skaper sjanser, kanskje ikke de helt store, men vi får noen cornere og har avslutninger på mål. Ekholt har en god keeper som stadig er ute og plukker ball, og hinder oss i å komme til de store sjansene. I pausen er vi enige om at fokus og innsats må et hakk opp - og det tar ikke mer enn 30 sekunder fra dommeren blåser igang 2de omgang før Mia klarer å presse seg igjennom Ekholt forsvaret og setter ballen hardt i mål! Etter dette våkner vi litt mer, men kampen bølger mye frem og tilbake - blandt annet har Ekholt et stolpeskudd på slutten. Vi prøver å sikre litt ekstar i forsva, og klarer å dra seieren i land på en god måte! Gratulerer jenter! Morro! 

Hilde


9er: RA - Tistedalen: 3 - 0 (3 -0)
Dagens lag: Julia, Maria, Gabrielle, Hilina, Anna, Nathalie, Neslihan, Hedda, Kristine, Habiba, Mia, Vera og Andrea. 
Målscorere: Habiba, Nathalie og Andres.


Bortekampen mot Tistedalen endte med tap etter å ha spilt 9er fotball på en 7er bane, og vi var i dag klarer til å møte TTIF på en ordentlig 9er bane!
Vi starter kampen med høyt tempo, og setter nok en liten støkk i motstanderen ved stadig å rulle opp nye angrep og kommer til mange avslutninger.  Etter kun 2minutter bryter Habiba igjennom og setter inn vårt første mål. Nathalie raider langs høyre kant, og scorer vårt andre mål med et knall skudd som går over keeper i det 17. minutt. Etter 32 minutter er Andrea først på ballen etter en flott slått corner fra Neslihan -  og vi går til pause med 3-0 ledelse og en følelse av vi har full kontroll på kampen. Jentene er i godt humør, og lurer på hvor mange mål vi skal score videre. Men, det stopper der, og vi lar Tistedalen komme mer inn i kampen i andre omgangen.  Vi har fortsatt noenlunde kontroll, men kommer ikke like lett i angrep, og har sluttet å sette sjansene våre. Men, vi klarer å rydde unna angrepene til Tistedalen, sånn at kampen ender 3-0 i vårt favør! En gedigen lagseier dette - hvor alle spillerne bidrer til å dra nok en hjemmeseier i land!

Hilde


 

7er: Rapid Athene – Hvaler 1 – 3 (1 – 2)

Dagens lag: Julia, Sofie, Maria, Andrea, Gabrielle, Nathalie, Tonje, Kristine, Silje, Habiba og Hilina.

Målscorer: Natalie

Vi visste at Hvaler er flink til å trille ball og kommer med mye folk i angrep. Vi la derfor opp til en formasjon med tre spillere bak. Dette fungerte på sett og vis. Vi ble flinke til å forsvare oss, men backene i bakre rekke klarte ikkke å komme på løp i angrep som de skulle. Vi ble derfor noe baktunge. Hvaler scoret først og vi slet med å sette de ordentlig under press. Mot slutten av omgangen fikk vi en corner og prøvde en variant som vi hadde lykkes med tidligere, Gabrielle slo en 45 graders pasning til Nathalie, som kontant satte ballen i mål. Vakkert! Men Hvaler kvitterte like etter og vi lå under til pause.

I andre omgang ble vi flinkere til å komme opp med folk i angrep, og burde satt noen av sjansene våre. Og idet vi håpet på uavgjort, klarte Hvaler å sette sitt tredje mål og kampen var avgjort. Hvalers spiss klarte å score to mål ved å lure seg bak forsvaret vårt, mottok ball og satte den bak vår keeper. Vi taper en forholdsvis jevnspilt kamp, men vi er desverre for unøyaktig foran mål.

 

Linda9er: Drøbak - RA: 1- 0 (0 - 0)
Dagens lag: Julia, Hilina, Gabrielle, Anna, Nathalie, Sofie, Hedda, Habiba, Tonje, Andrea og Silje.

Vi som husker vårsesongens kamp mot Drøbak på Melløs, husker at vi dominerte stort og burde ha vunnet, men klarte ikke å sette ballen i mål. I forkant av denne kampen skulle vi endre på netopp dette.
Dessverre så spiller vi på tvert av banen istedetfor fra 16 til 16, sånn at banen blir altfor kort. Vi er enige om at nå må vi bruke brette ut spillet vårt og bruke bredden, men når kampen starter så klarer vi ikke å utnytte dette.  Hele første omgangen spiller vi på et langt lavere nivå og med mindre innsats enn vi er vent til å se fra jentene våre. Drøbak styrer hele omgangen, og det er flaks for oss at de er så udyktige i sine avslutninger, sånn at vi faktisk klarer å holde nullen til pause. 
I pausen så får jentene rett og slett litt kjeft av oss trenere for det de presterer. Det er kun keeper og forsvar som får godkjent. Vi er skuffet over innsatsen, og stiller spørsmål om de virkelig har lyst til å vinne dette? Var vi virkelig dratt til Drøbak for å tape på denne måten? Her fikk nok jentene litt å tenke på...
I andre omgang fikk vi se et helt nytt lag på banen. Vi er rett og slett ikke til å kjenne igjen. Vi hever oss flere nivåer, og ruller ball og kjemper fra start til slutt. Og vi skaper masse sjanser! Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at vi var alene med keeper 7-8 ganger. Vi er dessverre uheldige som ikke klarer å score på alle disse sjansene, men det skal også sies at Drøbak hadde en veldig god keeper! Men, det hadde også vi! Julia storspiller i andre omgang og har flere flotte redninger og holder oss inne i kampen.
Mot slutten av kampen så skjer det som ikke skal skje - dommeren overser en tydelig 2-meters offside og dømmer mål til Drøbak når det gjenstår 5 minutter. Vi blir frustrerte da alle bortsett fra dommeren så at dette var offside. Men, våre ville protester hjelper ikke. Dommeren står på sitt, og på grunn av dette målet så tapte vi dessverre denne kampen. 
Kort oppsummert: Hadde vi sluppet inn mange mål i første omgang og tapt grunnet dette, så hadde det vært helt fair. Men, etter den fantastiske andre omgangen jentene gjennomfører, for så å tape på en dommertabbe - det føltes veldig feil!

Hilde


7er: Rygge - RA: 0 - 4 (0 - 1)
Dagens lag: Julia, Anna, Kaia (01), Nathalie, Gabrielle, Hedda, Tonje (01), Maria og Kristine. 
Målscorere: Tonje, Nathalie og Hedda (2).

Vi tapte 6-2 hjemme mot Rygge vår første 7er kamp i år, og var i dag klare for revansje. Og for en revansje! Vi har litt startproblemer der Rygge presser oss litt tilbake på banen sånn at vi har problemer med å sette i gang spillet vårt. Men, utover i omgangen løfter vi oss høyere og høyere på banen, fåt til mer om mer spill og produserer flere målsjanser. Etter 10 minutter spill legger Tonje inn foran målet, Hedda snapper ballen foran keeper og putter den i mål! Etter at vi tok ledelsen følte jeg at vi eide denne kampen. Jentene viste stor vilje til å vinne, og dette gjenspeilet seg i hele laget. Nathalie var kaptein i dag og gikk foran med et godt eksempel og fikk med seg resten av gjengen på den intense jobbingen!

I pausen blir vi enige om at vi skal fortsette der vi slapp. Er vi upresset setter vi fart på ball - er vi presset gjør vi enkle valg!
Kun 4 minutter inn i 2de omgang presser Nathalie seg gjennom Rygge forsvaret og dundrer ballen i mål! Etter 18 minutter er det endelig Tonje sin tur til å score. Hun hadde tidligere flere store sjanser, men denne gangen bommet hun ikke - dette målet kom forøvrig etter flott spill hvor Maria raider på venste kant, spiller inn til Gabrielle som flikker den videre til Tonje!
Men, vi slutter ikke der. Maria legger inn ballen foran mål, og Hedda kommer igjen rett foran keeper og scorer sitt andre mål for dagen. Etter dette så er Rygge helt kaputt og slått ut av skader sånn at dommeren avblåser kampen noen minutter før kampslutt. 
Denne kampen var en flott lagseier igjen. Alle spillerne er involverte i godt spill og legger ned en enorm innsats. Forsvaret er sikkert hele veien, og gjør gode valg - sånn at Julia i mål får en enkel oppgave i dag. Midtbanen jobber opp og ned hele veien. Gabrielle vinner mange dueller på midten og sprer gode baller videre. Kantene har en stor jobb, men løper og løper og løper og gjør gode prestasjoner. Spissene våre er hele tiden aggressive og farlige foran Rygge-målet og skaper haugevis med sjanser. Alt i alt en flott gjennomført kamp som resultarte i en fortjent seier. Gratulerer - vi trenere er stolte over prestasjonen til samtlige i dag!

Hilde


Larkollen – Rapid Athene 7er: 2 - 1

Dagens lag: Julia, Vera, Neslihan, Andrea, Tonje, Kristine, Silje, Nathalie, Habiba og Simone (01).

Målscorer: Vera

Kampen ble spilt på en relativt liten bane, noe som vi som lag ofte profitterer dårlig på. Vi liker store flater der vi kan utfordre og sette fart, eller spille i bakrom. Vi kom likevel godt i gang og presset Larkollen bakover. Men Larkollen er gode på contringer og klarte å sette inn to raske mål når vi stod høyt på banen. Vi hadde mange sjanser til å score i 1. omgang, men det ville seg ikke.

I andre omgang fortsatte vi å produsere sjanser uten å få satt ballen i nettmaskene. Larkollen hadde sine sjanser, men vi klarte å stoppe disse effektivt. Vi fikk til slutt inn et mål, via innlegg, der Vera og Nathalie stod i kø for å score. Vera hadde den lengste tåa og ble vår eneste målscorer denne kvelden.

 

Linda
7er: RA - Aremark: 0 - 6 (0 - 5)
Dagens lag: Julia, Anna, Gabrielle, Maria, Hedda, Sofie, Andrea, Hilina, Thea (01) og Simone (01).
Etter en pangstart i 9er serien etter sommerferien hadde vi store forhåpninger om å plukke med oss poeng fra serieleder Aremark i 7er serien. Denne kampen fikk oss imidlertid raskt ned på jorden igjen. Jeg vil ikke si at ingenting fungerte, fordi vi hadde mange sjanser på å score mål, men Aremark var veldig effektive i sine angrep. Lange baller opp mot angriper som vi ikke klarer å markere godt nok. Vi er ikke flinke nok til å følge spiller og gå i kroppen på dem, så Aremark spillerne slipper altfor lett igjennom. 5 - 0 til pause sier sitt.
Det var en varm dag på Melløs i dag. Spillerne våre hadde svært lite energi i denne kampen - men dette med varmen gjelder jo for begge lagene da!
Vi går inn i 2de omgang med håp om å redusere tapet, og gjennomfører en mye bedre økt. Aremark har mange skudd som går rett utenfor, men vi er mer oppi dem og stresser dem i avslutningsøyeblikket sånn at de ikke scorer mer enn en gang i denne omgangen. Vi klarer dessverre ikke å score et eneste mål i denne kampen, og jentene virket tappet for krefter da dommeren blåste av kampen. Vi kommer sterkere tilbake!

Hilde


Rapid Athene – HSV 9er: 3 – 2
Dagens lag: Julia, Hedda, Sofie, Vera, Gabrielle, Neslihan, Maria, Kristine, Nathalie, Silje, Habiba og Hilina.
Målscorere: Hedda 2 og Gabrielle 1.
Vi var høyt oppe etter å ha vunnet 3-0 over Ås bare to dager tidligere! Vi trenere ønsket å fokusere på det gode kantspillet og samspillet vi viste i denne kampen og prøve å gjøre dette enda bedre mot HSV. Vi mente vi hadde en god sjanse til å vinne kampen, hvis jentene ønsker dette sterkt nok selv og la ned det arbeidet som krevdes.
 
Og for en start vi fikk! Før omgangen var halvspilt ledet vi 2-0! Begge målene kom etter hard jobbing der det første målet kom etter at Habiba la pasning til Hedda som scoret. Det andre målet kom etter hardt press, der keeper gir retur og Hedda setter returen. I denne omgangen viste Nathalie og Sofie at de er gode i en-mot-en situasjoner og hadde mange flotte raid. Vi kunne scoret flere mål enn to i denne omgangen. Vi fikk blant annet en straffe etter en hard takling fra HSV i straffeområdet, men brenner denne. Omgangen ender 2-0 til oss.
 
I andre omgang startet vi bra, men vi slet med å sette sjansene. Sofie hadde et skudd i stolpen etter et glitrende raid, der hun driblet seg forbi hele forsvaret til HSV og fyrte avgårde et flott skudd. Og som vi alle vet, er 2-0 en «skummel» ledelse. For når vi ikke satte sjansene våre, klarte HSV etter hvert å kjempe seg inn i kampen og kom til flere og flere sjanser. De satte to mål relativt kjapt og vi fikk kjenne på følelsen om å miste en seier som vi følte var i boks. Men like etter utlikningen fyrte Gabrielle av et langskudd som føk høyt inn i nettmaskene til HSV´s keeper. Resten av kampen var et durabelig oppgjør, der spillet bølget fram og tilbake. Lettelsen var stor da dommeren blåste av kampen! Vi hadde slått tabelltoeren og vant vår andre kamp i høstsesongen! Vi matchet et tøft lag, der vi spilte for hverandre og legger ned en voldsom innsats. Julia spiller en stor kamp i mål, med en rekke viktige redninger og flotte utspill fra mål. Og vi har klatret opp fra 10. til 5. plass på tabellen, med en kamp mer spilt enn en del andre lag i seriespillet!!!

Linda
 


RA - Ås: 3 - 0 (1 - 0)
Målscorere: Nathalie 2 og SofieFørste kamp etter ferien er alltid ekstra spennende. Vi hadde kun 4 treningsøkter i forkant, og var litt usikre på hva vi kunne forvente. Men, jentene innfrir til de grader!
Fra første spark på ballen så styrer vi denne kampen. Vi er villige til å legge ned masse innsats, og skaper mange sjanser. I første omgang burde vi faktisk ha ledet med 4-5 mål, hvor nærmeste skudd er i tverrliggeren.Etter 26 minutter blir Hedda felt innenfor 16 meteren, og vi får straffe. Dessverre scorer vi ikke på denne. I det 32. minutter presser Nathalie seg gjennom i midten og setter ballen knallhardt bak Ås keeperen! Endelig fikk vi hull på byllen! Vi går fornøyde til pause med ledelse.

1-0 ledelse er noe tynt, og kampen bølger mer frem og tilbake i 2de omgang. Ås kommer også til noen sjanser, men forsvaret og en god Julia i mål redder disse mesterlig. Da er det heller vår tur til å punktere kampen. Etter 24 minutter får vi en av våre utallige cornere denne kampen. Neslihan slår denne flott inn foran mål, og Sofie ligger foran keeper og kjemper ballen i mål! Vår siste scoring er som tatt ut av læreboken. Sofie setter fart på ball langs høyre midtbane. Hedda trekker ut langs høyre kant og drar med seg to forsvarsspillere. Motsatt kommer Nathalie som er helt alene. Sofie sender en mesterlig ball igjennom, og Nathalie setter denne hardt i Ås målet. Hurra 3- 0! Og vi kan innkassere vår 3de seier i år og klatrer på tabellen. 
En flott kamp av jentene hvor de står på fra start til slutt. Vi tar tak i kampen og har i store deler full kontroll. Alle lagdeler fungerer bra, og samtlige skal ha ros for flott innsats! Gratulerer!

Hilde


Ås - Rapid Athene 7 er j13/14:  3 - 1
Spillere: Julia, Anna, Sofie, Neslihan, Gabrielle, Habiba, Maria og Kaja.
Målscorer: Gabrielle
 
Kampen gikk inni den lille hallen som ligger ved kunstgresset på Ås. Vi hadde kun en innbytter. Vi kom veldig godt i gang og satte nok en støkk i Ås-laget da vi gikk rett i angrep ved kampstart og var nære scoring. Kampen var til tider jevnspilt, selv om Ås var et mer spillende lag enn oss i angrep. De var tålmodige i pasningsspillet sitt og flink til å rulle ball. Og de de satte sjansene sine! Da kampen ble avblåst, var resultatet 3 – 1. Gabrielle satte en av sjansene våre like før kampslutt.

Linda
 
 
Trosvik – Rapid Athene 9 er j13:  5 - 0
Spillere: Julia, Anna, Sofie, Hedda, Gabrielle, Karolina, Neslihan, Tonje, Habiba og Maria.
 
Dette var ingen god kamp fra vår side. Vi kom tidlig bakpå, da vi ikke fikk uttelling på egne sjanser. Trosvik derimot satte sine, og da dommeren blåste av kampen, stod det 5-0! Til vårt forsvar ble kampen avviklet på en 7er bane, noe som kom brått på, da vi skulle spille 9er kamp. Våre spillere trives dårlig i slike kamper, når forutsetningene brått endres. Vi spiller sjelden bra under slike forhold. Vi hadde muligheter til å score selv, men dette var ikke dagen for oss.
 
LindaRA - Skjeberg 7er: 0 - 2 (0 - 0)
Dagens lag: Tonje, Kaia, Anna, Gabrielle, Hedda, Neslihan, Vera, Maria

Vi starter kampen i medvind, og eier hele første omgang. Vi har mange avslutninger som går rett på utsiden av mål, men også et kraftfullt stangskudd fra Gabrielle. Skjebergs keeper er god og holder dem inne i kampen, for i første omgang var det nesten enveiskjøring. Utrolig kjedelig at vi ikke klarer å putte på alle sjansene våre. Tonje har svært lite å gjøre i målet vårt, men gjør en god jobb de gangene hun er i aksjon. I andre omgang kommer Skjeberg til flere sjanser, og klarer å score to ganger, mens vi fortsetter å sløse bort sjansene våre. Sluttresultatet ender med seier til Skjeberg. Dette tapet føles urettferdig, da vi burde ha halt seieren i land etter en dominerende første omgang. Men, vi får ta dem ved neste anledning.


Sarpsborg - RA 7er: 1- 4 (3 -0)
Dagens lag: Julia, Anna, Habiba, Helle, Neslihan, Mia, Tonje, Hilina og Karolina
Målscorer: Selvmål (etter corner fra Neslihan)


Det første vi møter når vi skal varme opp, er "den store" keeperen til Sarpsborg. Ha har vi møtt før og vi vet at det er vanskelig å score mål på henne. Vi blir derfor enige om at det er viktig å sette fart, utfordre og sette ballen enkelt til siden, evt dra en finte - fremfor å skyte fra langt hold. Kampen er ganske jevnspilt, men Sarpsborg scorer etter allerede 5 minutter. Vi lar (igjen) motstanderen få stå alene og skyte foran mål, og dette straffer seg. Også minuttet etter skjer det samme, og vi ligger under 2-0. Tydelig at vi ikke har riktig fokus ifht dette med å gå i ballfører og hindre skudd. Men, vi har også våre sjanser. Mia har blandt annet to flotte skudd, som keeperen må strekke seg ordentlig for å redde. Vi har også et par farlige cornere, som fort kunne endt i mål. Istedetfor at vi scorer, så putter Sarpsborg ytterligere en gang før pause. Selv om Julia stå en god kamp i mål, så er det vanskelig når vi enkelt slipper motatanderen helt igjennom. I denne omgangen måtte også Hilina ut etter en kraftig overtråkk, så vi spilte resten av kampen med kun en innbytter.
Vi prøver å nullstille oss i pausen, og starter 2de omgang veldig friskt. Neslihan slår en flott corner, som vi presser Sarpsborg til å sette i eget mål. Ellers har Karolina og Neslihan flott spill oppover langs høyre kant, hvor avslutningen dessverre kommer for skrått på mål. Sarpsborg kommer også på noen farlige visitter, men forsvaret vårt (Habiba og Anna) er flinke til å rydde opp, og stopper dem stort sett før de komme til skudd. Likevel klarer Sarpsborg å putte ballen ytterligere en gang i mål før kampen er ferdig. Alt i alt så var nok Sarpsborg bedre enn oss til å sette sjansene sine, og vi må bli mye flinkere til å tørre å tråkke hardere til foran eget mål. Til tider så synes jeg at Sarpsborg spilte ufint, bla får Julia et spark i hoftehøyde, og Tonje en hard albue inn i magen, og det er mye armbruk. Men, når dommeren ikke er helt til stede og ser dette, så kommer det dessverre Sarpsborg til gode. 
I dag kårer vi banens beste spiller: Anna! Ho er høyt og lavt, tråkker til og er totalt uredd! Og gjør stort sett gode avleveringsvalg gjennom hele kampen. Fotballklapp!

Hilde

RA-Ekholt 9er: 0 - 3 (0 - 2)
Dagens lag: Julia, Maria, Mia, Anna, Gabrielle, Karolina, Hedda, Neslihan, Habiba, Vera og Sofie. 

I dag møter vi serieleder Ekholt som ennå ikke har tapt i år, og vi er innstilte på at dette vil bli en tøff kamp. Vi endrer litt formasjon fra tidligere, for å ikke bli for "tynne" i forsvar. Spiller derfor 3-1-3-1, med Gabrielle (og Mia i 2de omgang) liggende mellom forsvarsleddet og midtbanen. Vi starter kampen med motvind og sol i ansiktet, men jeg synes ikke Ekholt er flinke nok til å utnytte fordelene dette medførte. Iallefall så klarer vi å stå imot lenge. Når 18 minutter er spilt scorer Ekholt sitt første mål. Da har vi gått i  skudd etter skudd, men tilslutt er vi litt for sene til å gå i, og ballen finner nettmaskene. Etter 26 minutter får Ekholt sitt andre mål etter at vi er uheldige. Vi går slitne til pause, men også fornøyde over å klare å stå imot så mye som vi gjør. For det er ikke noe tvil om at Ekholt er bedre spillmessig enn oss - men vi er best til å kjempe og krige! Vi blir enige i pausen om at dette ikke er noen umulighet, og siden vi i andre omgangen hadde både medvind og sola i ryggen, så skulle det være muligheter for oss, og vi skulle gå for uvagjort! Og vi får faktisk muligheter. Selv om Ekholt fremdeles har overtaket, så får vi noen kontringer. Habiba, Sofie og Karolina er nesten igjennom, og Mia skyter dessverre rett på keeper når hun er helt igjennom etter en kjempesjanse. Vi har også et par cornere som er småfarlige. Når dommeren blåser i fløyta så står det kun 3-0 til Ekholt. Jentene fortjener en stor applaus for innsatsen. Det var nok årets kretsmester vi tapte for i dag.

Hilde


Mysen – Rapid Athene J13 9er: 1 - 3
Dagens lag: Julia, Gabrielle, Hilina, Mia, Maria, Sofie, Neslihan, Tonje, Helle, Hedda og Anna.
Målscorer: Gabrielle 3

Fokus før kampen var fortsatt å ligge bredt i angrep og komme på riktig side av motstander ved balltap. Vi fokuserte også på å ikke undervurdere Mysen selv om de lå under oss på tabellen. Den fella er veldig lett å falle i… og er vanskelig å komme seg ut av når en først er der…
 
Første omgang var relativ jevnspilt, selv om vi hadde ballen mest. Ut i omgangen kranglet Hedda seg til et frispark like utenfor 16meteren midt foran mål. Gabrielle fikk beskjed om å ta den. Hun var flink til å presse ballen ned og klinket den i mål! Selv om vi hadde ballen mye, hadde Mysen likevel flere farlige sjanser, da flere baller gikk like utenfor stanga. Vi hadde noen halvsjanser utenom målet. I pausen repeterte vi det som ble sagt før kampen, og ble enige om å gire opp noen hakk.
 
I starten av andre omgang bølget spillet fram og tilbake, og Mysen var farlig frampå flere ganger og de scoret etter hvert, det stod 1 - 1 og vi var like langt. Vi valgte å trekke Gabrielle ned på midtbanen og dytte Hedda fram på spiss, for å sikre oss bakover. Like etterpå kjempet Hedda på nytt til seg et frispark, omtrent i samme posisjon som i første omgang. Gabrielle fikk beskjed om å ta den. Og hun gjentok bedriften! Presset ballen ned og satte den hardt i mål! Vi ledet 1 – 2! Spillet fortsatte å bølge fram og tilbake, og i en duell foran vårt mål, ble en spiller fra Mysen liggende nede. Det ble stopp i spillet en god stund og spilleren måtte dessverre ut med kneskade. Mot slutten av kampen klarte vi å spille oss til noen cornere, men skapte ikke all verden til sjanser. Vi ble enige om at Neslihan skulle slå ballen ut fra corner til Gabrielle som skulle komme på skudd. Jentene utførte dette eksemplarisk, og Gabrielles harde skudd gikk via en motspiller og i mål! Vi drepte kampen og vant 1- 3! Veldig bra jobb av alle jentene på banen og vi sikret oss tre poeng!
LindaRA - Råde: 7er: 4 - 2 (0-0)
Dagens lag: Tonje, Gabrielle, vera, Hedda, Neslihan, Karolina, Anna, Hilina, Julia, Habiba
Målscorere: Karolina, Gabrielle og Hedda x 2


I dag skulle vi møte Råde for første gang. Jentene hadde registrert at Råde kun hadde scoret ett mål hittil i år, og sluppet inn hele 77 mål! Dessverre virket det som om vi trodde at vi skulle klare å dra seieren i land uten å yte noe særlig innsats. Med denne holdningen så  gjennomførte vi det jeg og Linda kaller årsverste omgang. Vi er ikke først på ballen, vi har lite initiativ, vi bruker altfor lang tid på håndtere ballen, og spiller den fra oss altfor sent. Dette gjør at vi slipper Råde inn i en kamp vi burde hatt fullstendig kontroll på fra begynnelse til slutt. Vi går til pause uten ett eneste mål! 
I pausen så får jentene litt kjeft av meg og Linda for den slette innsatsen og holdningen de viser ute på banen. Vi ber samtlige om å skjerpe seg og at laget må gå ut og vise hva som bor i dem. Og for en forvandling vi fikk se i 2de omgang! Jentene våknet til liv, og de første 15 minuttene var utrolig morsomme å få være en del av. Vi tar ordentlig tak i kampen, fra angrep til forsvar, og hever nivået betraktlig! 1-0 kommer etter et flott raid på venstre flanke av Karolina. Ho skjærer innover og fyrer av et kraft skudd som går rett i nettmaskene bak Rådekeeperen. Endelig fikk vi hull på byllen! De to påfølgende scoringene kommer med bare et par minutters mellomrom. Hedda trer en stikkball igjennom til Gabrielle som fyrer løs - utagelig for keeper! Minuttet etterpå raider Hedda igjennom Råde-forsvaret og setter ballen sikkert i mål! 3 -0! Så kriger Julia på høyre kant og kommer til avslutning. Denne følger Hedda på og jobber ballen over mållinja. 4- 0! En fantastisk endring av innsats og holdning av samtlige på banen!
Deretter er det som om litt av piffen detter ut av oss igjen, og vi slipper Råde enkelt gjennom to ganger hvor de resuserer. Kampen endte med 4-2 seier til oss. Det er alltid morro med seier, men vi må lære at selv om motstanderen ligger bak oss på tabellen, så må kampen spilles og innsats må legges ned for at vi skal kunne innkassere seieren. Holdningen jentene viste i første omgang i dag kunne fort ha ødelagt for oss, og hadde vi ikke klart å snu om så kunne vi fort endt med tap - mot et lag som er definitivt dårligere enn oss. Så, her må holdningsendring til, og ingen skal komme og tro at kamper kan vinnes på papiret. Det må legges ned svette og innsats HVER kamp! Og når vi gjør det så kan vi matche de aller beste!

Hilde

Borgen – Rapid Athene J13/14 7er
Resultat: 1 – 4 
Målscorere: Tonje 2, Kaja og Mia.
Dagens lag:
Julia, Kaja (01), Mia, Maria, Sofie, Helle, Hilina, Habiba og Tonje (01)

Bo-Ra.jpg


Før kampen snakket vi om å fokusere på to ting: At spillerne må komme seg på riktig side når vi mister ball og ligge bredt i angrep. Jeg fortalte jentene at med seier er vi a poeng med Borgen og vi ble enige om at vi ville gå for å vinne kampen! Vi skulle prøve å være først på ball og vinne duellene.
 
Men vi kom dårlig i gang de første minuttene. Borgen var et robust lag som kom med mange spillere i angrep og vi hadde nok med å få unna ballen fra farlig sone foran eget mål. Vi jobbet oss sakte inn i kampen og kom oss til noen sjanser etter hvert. Selv om Borgen hadde de største sjansene, var det vi som utnyttet sjansene og satte målene. Tonje var veldig effektiv og scoret to pene mål i første omgang. Borgen presset oss hardt til tider, og hadde flere baller som gikk like utenfor stengene våre. En tøff Julia i mål holdt likevel stand og dirigerte jentene veldig bra. I pausen måtte vi prøve å justere litt og vi ble enige om å ikke ligge for høyt og være på riktig side av spilleren når vi ikke hadde ball. Det ble understreket at det var kun Tonje på topp som skulle presse stopperne til Borgen. Årsaken var at Borgen kom i overtall flere ganger i første omgang fordi midtbaneleddet vårt ble for utålmodige, forlot sin spiller og gikk i press. Dermed ble vi i mindretall når Borgen kontret.
 
Vi gikk aggressivt ut i andre omgang og skapte sjanser, men Borgen var farlig frampå og fikk et tidlig mål i omgangen. Ikke lenge etter fikk de en straffe etter hands i straffefeltet. Kampens største spiller tok straffen, som Julia reddet!!! Julia hadde flere flotte redninger i denne omgangen og holdt oss inne i kampen da den lå og vippet som verst. Vi sloss i duellene og kom til flere sjanser utover i kampen. Kaja satte etter hvert et flott langskudd i mål og vi gikk opp til 1-3! Vi følte oss likevel ikke trygg på seier før Mia feide avgårde et skudd fra veeeldig langt hold som havnet pent i motstanderens nett! Dermed var kampen avgjort og vi vant 1 – 4! Det var en gjeng glade jenter, foreldre og trener som tok fatt på hjemveien denne flotte maikvelden!
 
Linda


RA - Hvaler/Trolldalen 9er: 1 - 1 (1 - 0)
Dagens lag: Julia, Anna, Mia, Maria, Hedda, Neslihan, Karolina, Gabrielle, Habiba, Vera og Tonje.
Målscorer: Gabrielle


Vi stiller klare til kamp 2de pinsedag på B-feltet på Melløs. Pga laaaang kø er både motstanderen og dommeren forsinket,og kampen blåses i gang 15 minutter senere. Men, det gjør ingenting for oss, for når kampen først er i gang så er vi veldig klare! Spesielt forsvaret vårt som bestod av Mia som sveeper og Maria og Anna/Habiba som becker, spiller en veldig god kamp. De rydder opp, og Hvaler kommer ikke til de helst store sjansene. Derimot er vi målfarlige, og på en flott stikkball fra Hedda kommer Gabrielle alene mot Hvaler keeper og setter ballen sikkert i mål! 1- 0!! Og til tider spiller vi fin fotball, og er også flinke til å være først på ball - spesilet i 1ste omgang. Kampen videre er veldig jevn, hvor jeg føler Hvaler blir farligere og farligere utover i 2de omgang. Vi håper på at vi skal klare å holde nullen, men 3 minutter før full tid så reduserer Hvaler. På en måte var det fortjent og et rettferdig resultat kampen sett under ett -  på en annen måte så var det veldig kipt å slippe inn mål på en retur hvor ingen av våre spillere støter i ball, men Hvalerspilleren får stå alene rett foran mål og scorer lett. 
Ja, ja - ett poeng er bedre enn ingen poeng, men nå må vi begynne å score mål og vinne 9er kampene snart, ellers blir vi liggende helt på bunnen av tabellen. Vi har bevist at innsatsmessig og spillmessig så kan vi matche de beste, så nå må fokuset videre være på å klare å sette sjansene våre innenfor motstanderens stenger. 

Hilde


Sprint/Jeløy - RA 9er: 1 - 0 (1 - 0)
Dagens lag: Julia, Anna, Gabrielle, Hilina, Mia, Hedda, Helle, Karolina, Habiba og Vera.

I forkant av kampen fikk vi mange forfall, og selv om vi kalte inn ekstra spillere hadde vi kun en innbytter.
Kampene mot Sprint er bestandlig jevne, og denne var intet unntak. Kampen bølger frem og tilbake med sjanser til begge lag. Sprint er nok flinkere til å rulle ball, men vi kjemper godt, selv om vi sliter med en del personlige feil som gjør at vi mister ballen på uheldige tidspunkt. Dermed kommer vi litt bakpå, og 3 minutter på overtid i første omgang så klarer Sprint å komme seg igjennom og setter ballen konstant i mål. Vi er litt irriterrte på dommeren som ikke hadde blåst av omgangen før, da det var kiipt å få baklengsmål rett før pause. Men, men..
I andre omgangen tar vi over mer av kampen, da Sprint må sette sin midtbanegeneral i mål. Men, dessverre er hun også en god keeper, som gjør at vi ikke klarer å redusere tross utalllige sjanser utover i omgangen. Mia slår flere gode cornere, og Gabrielle har et frispark, som likeså godt kunne blitt scoring. Vi trenere prøver å gjøre taktiske endringer, men uansett hva vi gjør, så får vi ikke hull på byllen. Det hadde vært fortjent om vi iallefall fikk med oss ett poeng, og vi hadde trengt det for å henge med litt høyere på tabellen. Men, sånn er fotballen - det er målene som teller. Vi satser på å stille manns-sterke og dra seieren i land på Melløs til høsten.

HildeAskim - RA 7er: 3 - 0 (1 - 0)
Dagens lag: Anna, Julia, Mia, Habiba, Maria, Kristine, Hedda, Sofie, Tonje.

Det skulle vise seg å bli en våt og kald tur helt til Askim, for så å vende hjemover med 3-0 tap og ingen poeng!
Helt fra start av så vi at vi møtte et veldig godt spillende lag. Askim var flinke til å rulle ball, og vende spillet sitt, og hadde mange store sjanser. Det var egentlig ganske utrolig at det ikke stod mer enn 1 - 0 til pause, for dette må ha vært tidenes størsta sjansesløseri. Nå skal det også sies at vi jobbet så godt vi kunne for å hindre baklengs, og stresset motstanderen når de skulle avslutte. Selv klarte vi ikke å produsere de store målsjansene. Det var akkurat som om ballongen hadde mistet luft, vi hadde ikke krefter og ferdigheter til å produsere noe oppover på banen. Så for vår del ble det en forsvarskamp, selv om vi innimellom forsøkte oss på den andre banehalvdelen, men ble altfor lett stoppet. 
Kort fortalt så tapte vi i dag mot et lag som var mye bedre enn oss, så vi gratulerer Askim med seieren - er veldig spent på om det ikke er KM mesteren for sesongen 2015 vi i dag stod ovenfor.

Hilde

Rapid Athene – Ekholt 2 9er
Resultat: 1-0
Dagens lag: Julia, Anna, Vera, Hedda, Neslihan, Maria, Karolina, Mia, Gabrielle, Kristine, Habiba og Nathalie.
Mål: Selvmål Ekholt.
 
Oppgjørene mot Ekholt er alltid spesielle. Jentene vet at Ekholt er gode og har stor respekt for dem. Men i disse kampene pleier jentene våre å heve seg, da de vet at halvveis er ikke godt nok. Vi tok opp at noen av de dårlig resultatene før denne kampen, kom fordi en del av jentene ikke løp nok. Dette måtte de selv ta ansvar for. Ved balltap må de løpe hjem igjen og ikke bli stående høyt på banen. I tillegg bestemte vi oss for å spille med sweeper, da vi så langt ikke har klart å falle raskt nok, når vi mister ball. Jentene sliter også med å sette off-side linja i forsvar. Før kampen fikk jentene kun to korte beskjeder: De skulle ligge bredt i angrep og komme hurtig på riktig side i forsvar når vi mistet ball! Denne kampen hadde de lyst til å vinne!
 
Vi kom godt i gang i kampen og jentene lå veldig godt organisert! Vi klarte å ligge veldig bredt i angrep og dette gav oss mange flotte angrep. I forsvar fungerte sweeper-modellen utmerket og vi klarte å unngå gjennomløpninger i forsvaret fra Ekholts spillere. Kampen bølget fram og tilbake, der vi i store deler av kampen var det førende laget. Vi burde scoret flere mål, da vi var gjennom Ekholts forsvar en rekke ganger. Men vi var lite besluttsomme foran motstanders mål og brukte for lang tid med ball. Vi mangler også den typiske måltyven i laget. Ekholt hadde noen småfarlige langskudd som gikk over mål. Målet i kampen kom ca. 10. min. før slutt, der vi presset Ekholt til selvmål på en corner. Det stod 1-0 til oss! Vi hadde i denne perioden hatt flere småfarlige cornere og hadde flere gode angrep. Dette resultatet holdt seg til kampslutt og vi kunne slippe jubelen løs!!! Dette var en deilig og veldig fortjent seier!!!
 
Denne kampen viser hva som bor i dere jenter! Når dere er konsentrerte og gjennomfører det vi blir enige om før kamp, så kan vi spille jevnt med de fleste lagene i serien. Vi får jobbe med å klare å holde dette nivået i flere kamper fremover. Gjør vi det, kan det bli mange morsomme kamper!
 
LindaRapid Athene – Spydeberg 7er 7 – 1
Dagens lag: Julia, Tonje (j13), Anna, Hedda, Gabrielle, Nathalie, Sofie, Habiba, Tonje (j15) og Anniken (j15).
Målscorere: Tonje (j15) x 2, Nathalie x 2, Habiba, Anna og Anniken (j15, selvmål corner).
 
Vi visste på forhånd at Spydeberg var et lag vi kunne slå og vi fokuserte på å brette ut spillet på kantene i angrep og jobbe hurtig tilbake og ligge på riktig side når vi mistet ball. Vi snakket også om at det er viktig å få til en avslutning når vi er i angrep, slik at vi slipper farlige brudd imot oss.
 
Da kampen ble blåst i gang, tok vi straks kommandoen og gikk raskt i angrep. Etter et par forsøk lå ballen i nettet hos Spydeberg. Tonje fra jenter 15-laget satte ballen i mål etter hardt press fra oss. Hun sendte ballen lekkert i bue over keeper. Vi fortsatte å presse noe voldsomt og like etter satte Tonje ballen på nytt i mål, ved å nikke inn et innlegg fra Nathalie. Nathalie spilte en veldig god kamp i dag og viste at hun begynner å komme i form igjen. Hun scoret også det tredje målet for oss etter et massivt trykk fra jentene våre. Da Habiba fikk sjansen på topp, viste også hun at hun kan score mål. Kom til en del sjanser og satte den til slutt i nettmaskene. Det siste målet vårt i denne omgangen kom etter corner. Etter flere halvhjertete forsøk på vår cornervariant, fikk vi den til slutt til å sitte! Ballen kom i bue og Anna satte den inn ved bakstolpen. Det stod 5-0 til oss etter første omgang! Det var enveiskjøring fra første stund og jentene viste til tider at vi kan spille meget pen fotball! I pausen snakket vi om at vi måtte fortsette å holde trykket oppe og ikke slippe oss ned selv om vi ledet stort. Vi la vekt på å vinne dueller og ikke la jentene fra Spydeberg få lov til å ta ned og få kontroll på ball, før vi trykker til.
 
 
Andre omgang fortsatte som den første, vi førte kampen og var det klart beste laget på banen. Men vi begynte å slurve med løpene tilbake når vi mistet ball og var ikke like konsentrerte i angrep. Dette straffet seg én gang, der Spydeberg får satt inn sitt ene mål. Vi stod for høyt i noen situasjoner, og dette førte til noen farlige situasjoner. Nathalie fortsatte sitt gode spill og satte inn et flott mål. Hun kunne fort nettet flere i denne omgangen. Julia og Tonje kunne også satt inn mål hvis vi hadde hatt enda mer presisjon i skuddene våre. Sofie var også farlig på kanten! Vi hadde en del cornere vi rotet bort, fordi vi ikke fikk kommet foran keeper og hindret henne i å plukke ball. Vi klarte likevel å score et mål mot slutten på corner fra Anniken, der keeper og en utespiller fra Spydeberg er uheldige og setter den i eget mål. Jentene vant kampen 7-1 med til tider lekkert angrepsspill. Forsvaret var også solid i store perioder av kampen! Spesielt Anna var veldig god! Gabrielle var også solid. Hedda var flink å fordele baller på midtbanen, spesielt i første omgang. Tonje tok utfordringen i mål i andre omgang og hadde flere redninger og fine utspill.
 
Etter flere tap den siste uka var dette deilig, både for spillere og trenere! Vi viste flott spill, der vi rullet opp angrep fra kant til kant og kommer til innlegg og mål. Vi rullerte mye på spillerne, men vi klarte likevel å holde trykket oppe. Det er flott å se at jentene viste seg fram på denne måten og klarte å få fram det vi har øvd på i treningssammenheng. At vi falt litt i konsentrasjon og presisjon i andre omgang er naturlig, da seieren aldri var truet! Takk til Tonje og Anniken som stilte opp!
 
Linda


Hvaler/Trolldalen - RA 7er: 4 - 1 (3 - 0)
Dagens lag: Helle, Vera, Mia, Neslihan, Maria, Nathalie, Hedda, Habiba, Kaia (01) og Thea (01).
Målscorer: Habiba

I forkant av kampen snakker vi litt om de forskjellige rollene og oppgaver på banen. Når kampen starter så virker det som det meste av dette er glemt. Hele midtbanen blir liggende på feil side av motstanderen veldig ofte, og Hvaler kommer gang på gang i angrep med 5 mot 2. Vi blir rett og slett spilt ut og løpt fra. Forsvarsspillere med Mia i spissen jobber og sliter, men kommer til kort mot raske Hvaler som klarer å flytte opp mange spillere i angrepene sine. 1-0 til Hvaler kommer etter et innkast høyt på banen allerede etter 3 minutter, der vi ikke følger med, har faktisk ryggen til, og klarer ikke å få ballen ut av egen sone. 2-0 og 3-0 kommer rett etter hverandre, og begge målene grunnet at vi ikke gjør den defensive jobben vår godt nok.
I pausen snakker vi om hvor viktig den defensive jobben er. At vi alltid må ligge mellom motstanderen og eget mål,og at vi må ta jobben helt hjem. Så fikk vi heller bytte dersom vi ikke orket mer. 2 omgangen er mye bedre. Vi stopper Hvaler før de kommer helt frem til målet der Helle står (forøvrig veldig bra!), bortsett fra når de går opp til 4-0 ledelse etter 10 minutter. Herfra og ut omgangen skaper vi masse sjanser, hvor kun uflaks og litt mangel på konsentrasjon gjør at vi ikke klarer å score. Men, så kjemper Habiba seg til en scoring helt på slutten - dette var veldig fortjent! Ellers hadde Nathalie og Kaia store sjanser til å putte. 
Alt i alt så var Hvaler dominerende i 1ste omgangen, men vi kom sterkt tilbake i 2 omgangen og avsluttet med stil. 
Tusen takk for hjelpen til 01 jentene Kaia og Thea, og til Morten som sporty tok dommerjobben da oppsatt dommer fra kretsen ikke møtte:-)

Hilde


Tistedalen – Rapid Athene 9ér 5 – 2
Dagens 9´er lag: Julia, Tonje, Helle, Anna, Mia, Gabrielle, Vera, Sofie, Nathalie, Kristina, Mia, Karolina og Hilina.
Målscorer: Nathalie og selvmål Tistedal

Dette ble en vanskelig kamp for oss. Vi var godt forberedt til kampen og forbauselsen var stor da vi fikk beskjed om at kampen skulle spilles på en 7er-bane. Om dette gjorde stort utslag for vår del, er usikkert, men vi presterte års-verste denne kampen.
 
Da kampen var i gang, ble det tidlig klart at vi hadde en dårlig dag. Pasningene stoppet opp, vi klarte ikke å holde bredden i angrep og vi var ikke hurtige nok opp i motspillerne. Første omgang ebber ut til 0-0. Vi var nok det vasseste laget når det gjaldt sjanser, men vi sliter med å få satt sjansene våre om dagen. I pausen snakket vi om å forbedre pasningsspillet, holde bredden i angrep og være først på ball.
 
Andre omgang starter om mulig verre enn den første. Tistedal gjør endringer på laget og hadde en liten, teknisk og veldig rask kantspiller som preget omgangen stort. Vi klarte ikke å stoppe henne og vi fikk raskt to mål imot oss. Etter dette klarte vi å skape noen sjanser og etter et flott forarbeid av Helle, satte Nathalie ballen kontant i mål. Men i denne perioden klarte likevel Tistedal å løpe gjennom vårt forsvar og scoret sitt tredje mål. Laget vårt fortsatte presset og Karolina klarte å presse motstander foran eget mål, slik at det ender i selvmål. Stillingen var 3-2. Nå øynet vi sjansen til å utlikne, men etter en rekke personlige og organisasjonsmessige feil i vårt lag, satte Tistedalen to raske mål og kampen var avgjort en god stund før den ble avblåst. Vi måtte bytte keeper underveis i andre omgang, da Julia skadet en finger. Tonje stilte sporty opp og stod resten av kampen. Kampen endte 5-2 til Tistedalen. De vant fortjent.
 
Det er vanskelig for dere jenter og oss trenere når kamper utvikler seg som denne. Vi får ikke spillet vårt til å fungere og vi får til lite med ball. Alt bare klabber seg for oss. Vi får trøste oss med at alle lag svinger i prestasjonene sine. Vi spilte mye bedre i vårcupen, der vi matchet de beste lagene. Så vi vet at vi har spillet inne i oss, vi må bare få det ut.
Linda
 Rapid Athene - Drøbak J13 9er: 1 - 3
Dagens lag: Julia, Maria, Kristine, Vera, Gabrielle, Mia, Nathalie, Karolin, Habiba, Silje, Hedda og Neslihan
Målscorer: Hedda
Vår første 9er hjemmekamp. Vi møter et Drøbak-lag som hadde to tap i sekken etter de to første serierundene, og sikkert giret på å revansjere dette.
Før kampen så synes jeg konsentrasjonen og oppladingen er bedre enn tidligere og jentene virket fokuserte og klare til kamp. Og vi gjør en god kamp! Vi har god kontroll store deler av kampen, og jeg er sikker på at 70% av kampen ble spilt på Drøbak sin banehalvdel. Vi ruller opp angrep etter angrep, og produserer masse sjanser. Karolina raider på sin venstre kant og legger inn foran mål og Nathalie kommer igjennom alene med keeper, men vi har dessverre ikke marginene på vår side. Mot spillets gang så vinner Drøbak ballen på midtbanen. Vi står altfor høyt på banen, og forsvaret klarer ikke å falle raskt nok hjem. Pga dette så blir vi liggende med en flat forsvarsrekke, og Drøbak spiller oss ut med en lag passning i bakrommet som angriperen setter i mål. Helt på slutten av første omgang slår Mia en perfekt corner, og med vår ormen-variant så skaper vi forvirring i motstanderens forsvar og Hedda putter ballen i mål: 1-1, og rett etter avspark blåser dommeren av for pause. 
I pausen blir vi enige om å fortsette på samme måte som tidligere, men at vi må være flinkere til den defensive jobben, å falle inn bak hverandre i sikring. 2 omgangen blir ganske lik den første. Vi eier store deler av kampen, og skaper masse sjanser. Men, Drøbak kontrer og scorer. To ganger! Og i fotball er det dessverre målene som teller. Når dommeren blåser i fløyta for siste gang, føles det urettferdig. Vi får ta med oss det positive fra kampen, og jobbe videre med avslutninger og kunsten med å gi den lille ekstra innsatsen for å sette ballen i motstanderens mål! Bra jobbet jenter! Dere viser at det bor masse i dette laget! Det kommer mange flere sjanser iløpet av sesongen! Vi tar dem neste gang!!

Hilde


Rapid Athene - Larkollen J13/14 7er: 2 - 1
Dagens lag: Julia, Helle, Anna, Sofie, Hedda, Silje, Tonje, Nathalie, Gabrielle, Hilina

Målscorere: Gabrielle og Sofie

I dag skulle vi spille vår første kamp på A-feltet på Melløs. Dessverre er ikke dette feltet skapt for å spille pen fotball, og dette resulterte i en kamp med mye kjemping og lite spill.
Før kampen ble vi enige om at vi skulle vinne dueller, være først på ball og spille i rom. Vi startet veldig friskt, virket som om alle var på! Vår første corner slått av Gabrielle resulterer i direkte mål. 1-0! Vi skaper masse fremover på banen og spesielt Sofie var veldig farlig for motstanderen der hun gang på gang raidet langs høyre kant. Ikke lenge etter setter Sofie ballen i motstanderens mål. 2-0, og vi har kun spilt ca 10 minutter!!! Vi på sidelinjen begynte å lure på hvor stor denne seieren ville bli.
Men, etter 2-0 så dalte intensiteten og nivået betraktlig. 2-0 er en farlig ledelse, og vi klarte ikke å holde nivået oppe. Vi slipper Larkollen altfor lett inn i kampen, gjør mange personlige feil, og glemmer å spille som et lag. Det blir for mange enkeltprestasjoner ute på banen, og vi er ikke fokuserte nok. Og underlaget gjorde det vanskelig for oss da vi prøvde å rulle ball. Larkollen spilles igjennom og setter ballen konstant i mål, utagbart for Julia. 2-1 til pause. I pausen snakker vi om at vi må ta tak i kampen igjen, og begynne å spille sammen og være konsenterte, men andre omgangen fortsatte som første  omgang ble avsluttet, og vi hadde flaks på slutten som ikke fikk flere baklengs mål. Det var godt når dommeren blåste av kampen og vi kunne konstantere at årets første seier var i boks!

Hilde

Aremark – Rapid Athene j13/14 4 - 0

Dagens lag:
Julia, Helle, Sofie, Anna, Maria, Kristine, Gabrielle, Karolina, Habiba og Hilina.
 
Det virket som om det ble en lang tur til Aremark for jentene. Da vi endelig kom fram var det en ufokusert gjeng som varmet opp. Få hadde fått med seg at vi skulle spille 7er kamp og mange var overrasket over det. De trodde det var 9er fotball de skulle spille. I tillegg skulle vi spille på gress, noe vi var veldig uvante med. Vi møtte et robust lag fra Aremark som ofte slo langt og var flinke til å komme etter med laget sitt. Spillet bølget fra og tilbake i første omgang, der begge lag hadde store sjanser, selv om Aremark var nærmest å score mål. I pausen snakket vi om å få brettet ut spillet vårt på kantene, ha større bevegelse uten ball og å gå i duellene. Vi var avventende med å angripe ballen i første omgang, noe som førte til at Aremark ofte kom i stor fart og løp rett gjennom vårt forsvar.
 
Men vi klarte ikke å mobilisere i andre omgang. Aremark fortsetter å vinne duellene og løpe gjennom vårt forsvar uten større problemer. Vi klarer ikke å stå imot og når kampen var over stod resultatet 4-0 til Aremark. Det nærmeste vi var mål i andre omgang var et stolpeskudd fra Julia.
 
Kampen sett under ett, så var Aremark bedre enn oss. De var hardtarbeidende, vant dueller og var flinke til å komme etter når de gikk i angrep. De var også store og robuste. Men vi gjorde det enkelt for dem, da vi fikk lite til av vårt eget spill, og lot Aremark ta styringen av kampen.
 
Linda


Rapid Athene - Rygge 7er j13/14 2 - 6
Dagens lag:
Julia, Helle, Anna, Hilina, Vera, Neslihan, Hedda, Silje, Tonje og Mia.
Målscorere: Julia og Nathalie

 
Vi stilte et ungt og delvis urutinert lag mot robuste og store Ryggejenter. Vi var enige før kampstart om å fokusere på å møte ball og holde ballen i laget. Men det ble tidlig tydelig at vi ikke klarte å holde formasjonene og dermed heller ikke klarte å ligge på riktig side når vi mistet ballen i laget. Rygge kom alt for lett i gjennom og til pause stod det 0-5 til Rygge! Vi hadde en god del sjanser i denne omgangen, men klarte dessverre ikke å omsette sjansene i mål. Vi fikk også flere skader, slik at vi fikk tilkalt Mia som forsterkning i 2. omgang. I pausen gjentok vi det å møte ball og ligge på riktig side av spilleren. I tillegg måtte forsvaret unngå å stå for høyt.
 
2. omgang startet forrykende fra vår side! Vi var aggressive og satte tidlig inn et mål av Julia. Hun satte fart og la ballen i motsatt hjørne fra langt hold. Nydelig mål! Vi fortsetter å presse og Nathalie setter inn kontant vårt andre mål. Resten av omgangen bølger fram og tilbake og kampen ender 2-6 etter at Rygge klarte å sette inn et mål på slutten av omgangen.
 
Oppsummert så spilte vi en bedrøvelig 1. omgang og en knallsterk 2. omgang. I siste omgang klarer jentene å utføre det vi ble enige om på forhånd, og stresser Rygge til å avslutte for tidlig. Dermed gikk de fleste av skuddene deres over eller til side for mål. Vi vinner andre omgang 2-1 og etter en forferdelig første omgang, er vi godt fornøyde med det!
 
Linda 


Serieåpning 2015:
 
HSV  - Rapid Athene 2 – 2
 
Dagens lag: Julia, Maria, Kristine, Mia, Gabrielle, Sofie, Habiba, Karolina, Anna, Hedda, og Tonje.
Målscorere: Mia og Hedda
 
Dette var vår første offisielle 9´er kamp og dette bar muligens spillerne preg av. Vi var enige om at vi skulle ligge komprimert i forsvar og brette ut spillet i angrep. Formasjonen var 1-3-3-2. Vi skulle være først på ball og prøve å få ballen til å gå i laget. Men kampen utviklet seg ikke helt etter planen. Spillet klumpet seg raskt på midten og det ble derfor lite kantspill å se. Vi var heller ikke først på ballen og store og sterke spillere fra HSV var stadig farlig frampå. Det var også HSV som relativt tidlig gikk opp i ledelsen, der de spilte seg gjennom vår venstrekant og spissen satte ballen vakkert i krysset. Etter målet hadde vi også våre sjanser, og vi klarte til slutt å sette den ved Mia som fikk fyrt avgårde et skudd som havner i nettmaskene. Vi gikk til pause med 1-1.
 
I pausen snakket vi om å være tøffere i duellene og brette ut spillet. Dette gikk noe bedre i 2. omgang, der vi til tider klarte å dytte ballen ut mot kantene og skapte sjanser på dette. HSV gikk likevel opp i ledelsen, der de fikk spasere rett gjennom vårt forsvar og satte ballen i mål. Etter målet klarte vi etterhvert å få satt litt av spillet vårt etter noen rokkeringer på laget. Maria spilte blant annet sentralt på midtbanen, noe hun løste veldig bra! Vi klarte flere ganger å dytte ballen ut mot kant og til slutt klarte vi å utlikne ved at Hedda satte fart med ball og scorte et flott mål! Julia var også flere ganger ute og sweepet og reddet oss unna farlige kontringer. Spillet bølget fram og tilbake, men kampen ender 2-2. Totalt sett var vel dette et rettferdig resultat.
 
Vi spilte uavgjort og det er et greit med tanke på at vi er uerfarne med 9´er fotball og møter ukjente lag. Det er likevel klart av det er mye uforløst i spillet vårt, så vi ser fram til at vi klarer å omsette det vi gjør på treningsfeltet i kamp. Vi håper også at Tonjes overtråkk ikke fører til et lengre avbrekk fra fotballen.
 
LindaSPRINT CUP 17-18 JANUAR 2015

IMG_2203.JPGIMG_2209.JPG

RA Blå bestod av: Maria, Vera, Silje, Neslihan, Karolina, Hedda, Julia og Mia.
RA Gul bestod av: Gabrielle, Kristine, Sofie, Habiba, Julia, Natalie og Anna.

Resultater: 
RA Gul - Lyn 1: 1 - 4 (Natalie)
RA Gul - Langhus: 1 - 0 (Gabrielle)
RA Gul - Lambertseter: 4 - 1 (Gabrielle x 2, Natalie)
RA Gul ble nr 2 i puljen sin og gikk videre til sluttspill. Før sluttspillet startet overføres Mia og Neslihan fra RA Blå til RA Gul.
16 dels finale: RA Gul - Greipstad: 3 - 2 (Natalie, Neslihan, Mia)
8 dels finale: RA Gul - Stabæk: 0 - 5

RA Blå - Lyn 2: 1 - 2 (Karolina)
RA Blå - Eik 3: 2 - 1 (Silje, Maria)
RA Blå - Lillehammer 6: 1 - 3 (Maria)Terminlisten for J12

Rapid Athene – Ekholt Rød 1- 7

 

Målscorer: Karolina

 

Vi var spente før kampen. Vi klarte 2-2 borte mot dette laget i vårsesongen, der vi storspilte og var nære på å vinne kampen. Men kunne vi gjenta bedriften? De siste kampene tydet ikke på det, da vi hadde tapt klart de to siste kampene. Denne siste seriekampen var også rett før høstferien, slik at vi manglet noen spillere.

 

Vi startet kampen bra og det var store sjanser begge veier. Men Ekholt hadde de største og klarte etterhvert å sette sine. Julia stod hele kampen i mål og reddet mesterlig flere ganger. Det stod 0-3 før vi klarte å finne nettmaskene. Karolina satte denne. På dette tidspunktet så det ikke så ille ut, men Ekholt satte sine sjanser utover i kampen og ved kampslutt stod det 1-7. Ekholt vant fortjent.

 

Ekholt spiller pen fortball der de spiller seg fri foran mål og har gode skyttere. Vi hadde likevel våre sjanser, men det blir noe spedt foran motstanderens mål. Vi taper for et rent 2002 lag, som er godt organiserte, rutinerte og samspilte. I slike kamper må vi heller ikke glemme at vårt lag består av tre årsklasser, med rutinerte og mindre rutinerte spillere. Når spillerne ikke er like samspilte som motstanderen, er det ikke like lett å få spillet til å flyte som vi ønsker. Men vi skaper mange sjanser og det må vi være fornøyde med! 

 

Nå ser vi fram mot innetreninger med «five a side» og «Alle jenter på banen» i Østfoldhallen! :)

 

Linda
 


Øreåsen – Rapid Athene 5 - 2

 

Målscorere: Karolina og Mia

 

Jeg håpet før kampen mot Øreåsen at bortekampen mot Havslund, der vi tapte klart, var et arbeidsuhell og et resultat av vanskelige arbeidsforhold. Vi slo dessuten Øreåsen hjemme 5-2 i vårsesongen, og vi visste vi kunne slå dette laget.

 

I starten av kampen hadde vi de største sjansene. Vi sklarte å presse Øreåsen bakover og burde scoret flere ganger. Men mot spillets gang kontrer Øreåsen et par ganger og brått står de 2-0! Vi skaper sjanser utover i kampen, men Øreåsen tar over mer og mer. De setter sine sjanser, mens vi fortsetter å sløse bort våre. Når 1. omgang er ferdig, står det 4-0 til Øreåsen! Omgangen var preget at mange misforståelser og dårlig rytme i spillet. Vi fikk det rett og slett ikke til...

 

I 2. omgang klarer vi å sette det første målet. Karolina løper gjennom og scorer sikkert! Men desverre scorer Øreåsene ett mål til og spillerne skjønner at dette blir vanskelig. Vi kjemper tappert og Mia setter inn ett mål til. Men Øreåsen vinner kampen fortjent 5-2. 

 

Selv om Øreåsen vant fortjent, gjorde vi det vanskelig for oss selv i denne kampen. Spillerne gjør ikke det vi er blitt enige om før kampen og gjør mange rare valg. Jentene stresser med ballen og klarer ikke å orientere seg før de slår pasninger. Vi sliter også med å sette ballen i mål. I angrep skulle vi ligge bredt slik at vi kunne skape de rommene vi ønsket. I stedet trekker de ytre midtbanespillerne mye inn mot midten og det blir lettere å stoppe oss. I tillegg gjør vi store feil i forsvar. Dette straffer oss hardt. Men vi vet vi kan spille god fotball og selv gode lag har down-perioder! ;)

 

Linda

 

Hafslund – Rapid Athene: 8- 0

 

Da gikk vi på høstsesongens første tap. Og det var et merkelig tap! Og en merkelig bane! Kampen gikk på en tilnærmet 5´er bane og jentene syntes nok dette ble veldig vanskelig....

 

Vi spilte en første omgang langt under det vi vanligvis presterer. Det ble mye en og en, mens de andre ble stående å se på. Vi gikk ikke på andreballene og spillet ble veldig oppstykket. Vi hadde en del sjanser, men det var stort sett langskudd som gikk utenfor mål. Hafslund spilte heller ingen stor omgang, men de satte nå likevel en av de få sjansene de hadde i mål. I pausen ble vi enige om å sette opp tempoet og gå i duellene og jage andreballer. 

 

Andre omgang startet forrykende fra vår side. Vi gjorde det vi ble enige om og vartet opp med det ene flotte angrepet etter det andre. Maria hadde blant annet to skudd i stolpen, og Hedde og Karolina var også nære på flere ganger. Det lå mål i luften! Men så gikk det som det ofte går i fotball, at motstander setter sine sjanser når man ikke får uttelling på egne sjanser.... Og det ble rene ketshupeffekten! Jeg hadde håp om at vi skulle klare å snu kampen helt til Havslund satte 4-0, men etter dette rakner det og vi mistet vel etter hvert troen på at dette kunne gå. Havslund hadde en stor og sterk spiss som fikk skyte uten at vi klarte å komme godt nok opp i press og dette avgjorde mye av kampen.

 

Det positive er at vi klarte å spille god fotball i deler av andre omgang, etter en dårlig første omgang. Sluttesultatet stod ikke i stil med det jentene faktisk presterte. Jeg tenker at hadde vi møtt dette laget på en større bane, der jentene har fått bruke rommene som de pleier å være flink til å benytte, hadde nok dette gått annerledes. I tillegg ville vi nok løp opp spissene. Men den lille banen satte oss litt ut av ballanse og gjorde det vanskelig for oss. Men man må takle ulike forhold, og det gjorde vi desverre ikke i dag.

 

Linda


Rapid Athene – Trosvik 4 – 2

seier over trosvik.JPG

Målscorere: Natalie 2, Karolina 1 og Mia 1.

 

Hjemmekampen mot Trosvik var kampen vi lenge har ønsket å vinne! Trosvik er nemlig det eneste laget som har slått oss i årets serie... Før kampen ble vi enige om å rette opp en del av tingene som ikke fungerte så godt forrige kamp. Vi skulle være didiplinerte i forsvar og ligge bredt med kantene i angrep.

 

Kampen hadde høy puls i fra første spark på ballen! Jentene kom godt i gang, selv om vi i hele første omgang slet med å ligge tett nok oppe i spissene til Trosvik. Angriperne til Trosvik var gode og var vanskelig å stoppe. Bortelaget var også flinke til å komme med mange spillere i angrep, og det var ikke alltid vi klarte å komme hjem tidsnok. Vi satte likevel det første målet! Natalie kom så og si rett fra benken og satte fart, la ballen til rette og satte ballen sikkert i mål til side for keeperen. Spillet bølget lenge fram og tilbake etter dette, men til slutt fant Karolina nettmaskene fra skrått hold, etter et trykk fra våre spillere og vi går opp til 2-0. Trosvik svarer like etterpå og stillingen er 2-1 til pause. Julia hadde flere avgjørende redninger i omgangen. I pausen ble vi enige om å ligge enda tettere på motstanderne når de har ball. Vi måtte også bli flinkere å møte på kantene, og være først på ballen for å vinne duellene.

 

Og jentene gjorde det vi ble enige om i pausen! I andre omgang var de veldig hissige på ballen og tok mer og mer over spillet. Vi hadde mange sjanser, selv om Trosvik også var farlige når de kom på skuddhold. Men Mia klarer å sette inn mål nummer tre på vakkert vis. Hun skjøt på skrått hold helt opp i hjørnet! Trosvik klarte å redusere til 3-2, før Natalie punkterte kampen med sin andre scoring for kvelden. Også dette en flott scoring! Hun skar innover og dro seg forbi en spiller og satte ballen høyt i lengste hjørnet. Karolina stod fantastisk i mål i andre omgang og hadde en stor del av æren for seieren.

 

Vi vant kampen fortjent og jentene kan være stolte av en flott gjennomført kamp! Vi vant på grunn av gode prestasjoner og mye løping!

 

LindaKvik Halden -  Rapid Athene 0 - 2

 

Målscorer: Gabrielle 2

 

I denne kampen ble det tidlig klart at vi var det førende laget. Vi skapte mange sjanser, men fikk dårlig uttelling for arbeidet vårt. I forsvaret hadde vi god kontroll, men fremover gjorde vi en del valg som gjorde kampen unødvendig vanskelig for oss. Vi spilte trangt, og det ble mye føring av ball når vi burde ha sentret, og motsatt. Første omgang endte 0-1 ved mål av Gabrielle. I pausen ønsket jeg at jentene benyttet oppspillsvarianten vi har øvd på lenge og lå bredt i angrep. Banen var bred og dette burde vi benytte. I tillegg skulle vi trille ball. 

 

Men 2. omgang fortsatte i samme spor som første, der vi førte kampen og skapte sjanser,  men vi fikk ikke spillet vårt til å sitte. Heldigvis klarte Gabrielle å sette et mål til, slik at vi på sidelinjen slapp å stå med hjertet i halsen resten av kampen. Det er jo slik i fotball at hvis det førende laget ikke setter sjansene sine, scorer ofte det andre laget på en av sine. Men vi vinner kampen fortjent med to nye debutanter på banen, Silje og Habiba!

 

Linda

 


HANDICAPTURNERINGEN 2014

J12 1.jpgSPRINT/JELØY - RA: 0 - 1

seier over sprint høst 2014.jpeg

Mål: Karolina
 
Høstsesongen startet med en skikkelig fight mot Sprint! Selv om de fleste jentene hadde noen økter før denne kampen, så gikk ikke spillet vårt på skinner. Vi kom tidlig bakpå og Sprint vartet opp med godt spill, der de fant hverandre og spilte ball og rullet opp mange pene angrep. Vi hadde i perioder nok med å forsvare oss! Men det gjorde vi til gjengjeld godt! Jentene gav alt i taklingene og var dyktige på å sikre for hverandre. Anna markerte seg som en skikkelig bryter og opprydder i forsvaret. I tillegg stod keeperne våre, Karolina og Julia strålende, og hadde en rekke avgjørende redninger i denne kampen. Det stod 0-0 til pause.
 
I andre omgang kom vi mer med i kampen og klarte å få overtaket i perioder. Selv om Sprint hadde flere sjanser, var det jentene våre som satte det avgjørende og salige målet! J Målet kom etter et flott angrep der Karolina fikk ballen rett foran mål og satte den kontant i nettet.
 
Denne kampen var et skikkelig oppgjør, som de andre kampene vi har spilt mot Sprint de siste sesongene. Vi pleier å avgjøre kampene til vår egen fordel, men seieren satt langt inne i denne kampen….
 
Linda


Rapid Athene – Hvaler: 0 – 0

 

Da var det klart for vårsesongens siste kamp. Hvaler var for oss et ukjent fotballag. Vi hadde aldri møtt jentene før og var spente på hvilken motstand vi ville møte.

 

Vi kom greit i gang, men det ble tidlig klart at Hvaler er et lag som jobber hardt og er flinke til å gå på førsteballene. Dette førte til at jentene våre ble noe på defensiven. Vi jobbet oss inn i kampen og klarte å stå i mot ved å løpe og sloss om ballen. Første omgang ebbet ut etter at begge lag hadde hatt relativt store sjanser, men Hvaler hadde vært farligst.

 

I pausen fikk jentene gode tilbakemeldinger for innsatsen sin. De hadde hevet spillet     sitt betraktelig fra det de presterte under Elverumsturneringen og var mer å kjenne igjen som lag. Men jeg satte fingeren på at jentene kunne være enda mer agressive på førsteballene, da Hvaler var enda vassere enn oss på dette punktet. 

 

I andre omgang ønsket tydeligvis jentene å vise meg at jeg tok feil angående min tilbakemelding i pausen! ;) De gikk ut med full innsats og vant mange førsteballer! Vi hadde flere store sjanser og kampen kunne fort endt med flere mål i vår favør. Jentene løp mye, og selv om vi ikke vartet opp med det vakreste spillet, så gjorde jentene en kjempejobb! Kampen ender 0-0. 

 

Lagene var best i hver sin omgang og resultatet var rettferdig etter mitt synspunkt.

 

Linda


Rapid Athene-Aremark.jpg

Rapid Athene – Aremark: 6 – 2
 
Spillere: Helle (K), Julia (K), Karin Maria, Maria, Hedda, Anna, Vera, Gabrielle, Mia, Kajsa, Kristine, Alva og Neslihan. Karolina syk.
Målscorere: Julia 2, Kristine 2, Mia 1 og Maria 1
Aremark var et ukjent lag for oss. Vi hadde aldri møtt de tidligere og visste lite om hvordan de spiller. Vi bestemte oss derfor å gi full gass og prøve å ta tak i kampen og være det førende laget. Førsteballer skulle vinnes og vi skulle spille vårt spill.
 
Vi kom likevel noe dårlig i gang. Vi hadde ballen mye, men Aremark hadde en uhyre rask spiller som kontret inn det første målet. Helle hadde i denne perioden flere flotte redninger. Aremark la en fisker på topp og vi måtte hele tiden passe på å ligge igjen med en spiller i forsvar. Etter hvert kom vi bedre inn i kampen, og Julia satte det første målet etter fint spill med Kristine. Kristine satte inn det andre like etter med samme fint samspill med Julia. Aremark lå kompakte og var vanskelige å komme forbi. Våre spillere klarte dessverre ikke å benytte kantspillet som vi pleier, slik at det ble mye spill på midten på banen. Det ble trangt og vanskelig å få til å trille ball. Julia klarte likevel å sette inn ett nytt mål etter fint  samspill igjen med Kristine. Mot slutten av omgangen setter Maria inn det fjerde målet etter mange sjanser til oss. Det stod 4-1 i vår favør.
 
I andre omgang klarte jentene å bruke kantene litt mer, men vi spilte fortsatt mye trangt på midten. Vi hadde ballen mye og stod høyt og det ble mange utspill fra Aremarks keeper. De ramlet stort sett ned på samme sted og det ble mange spillere rundt nedslagsfeltet. Vi fortsatte å skape sjanser og fikk et frispark på skrått hold. Mia setter inn frisparket! Men Aremark hadde flere farlige raid mot vårt mål, der det ble mange harde løpsdueller for våre forsvars- og midtbanespillere. Det ene raidet endte i mål i Aremarks favør. Kristine klarte å putte et mål mot slutten av kampen etter flott aggressivt spill fra hennes side. Vi vinner kampen 6-2.
 
Selv om vi ikke fikk til vårt fineste spill i denne kampen, så må vi likevel være fornøyde. Mange spillere viser flotte ferdigheter og viser seg frem og flere kunne med mer tur kommet på scoringslisten. Det er tross alt innsatsen hver enkelt legger ned i kampene som er grunnlaget for fremgangen vår. Og vi må ikke glemme at forsvaret legger ned mye innsats for at jentene lengre frem på banen skal kunne finne nettmaskene.
Linda
 

Ekholt Rød - Rapid Athene: 2 - 2

2-2 mot Ekholt.JPG

Spillere: Julia (K), Karolina(K), Mia, Kristine, Gabrielle, Vera, Helle, Maria, Neslihan, Sofie, Anna og Hedda.
Målscorer: Gabrielle 2
Det var mange spente jenter foran denne kampen. Ekholt Rød har stort sett slått oss med god margin alle årene vi har spilt mot hverandre, men dette har endret seg de siste gangene vi har spilt mot dem. Vi har vært jamgode og dette har vært en ny opplevelse for jentene. Vi trenere er selvsagt veldig fornøyde med dette, da dette viser at det treningsarbeidet vi legger ned bærer frukter. Vi har selvsagt mye å gå på, men det hjelper mye å se at det vi trener på fungerer.
 
Jentene fikk instrukser før avspark, der vi gikk gjennom det vi hadde øvd på gjennom de siste ukene og jeg ønsket fullt trøkk fra start. Jentene gjorde som vi ble enig om, men Ekholt var fikk likevel to mål relativt tidlig i kampen. Det ene skuddforsøket gjorde Julia en flott redning på, men Ekholt satte returen. Her blir vi noe passive. Det andre målet gikk inn ved stolpen og var vanskelig å ta. Begge målene kom fordi Ekholt la en “fisker” på topp som klarte å lure seg noen meter bak vår forsvarer, slik at spissen fikk de nødvendige meterne hun trengte for å løpe i fra vårt forsvar.
 
Jentene våre klarte etter hvert å justere dette, slik at Ekholt ikke fikk dette til lengre. Vi vant mange førsteballer og var veldig aggressive. Vi hadde flere  sjanser, men målene våre kom etter to vakre laaaanskudd fra Gabrielle! Hun har en fantastisk skuddfot og har som alle andre jenter på laget, fått klarsignal om å skyte på mål når sjansen byr seg. Det siste målet kom etter en veldig høy ball med en utrolig bue og landet i mål. Alle trodde den gikk over og det føltes som en evighet før den dalte vakkert inn i målet! Jentene kjempet med nebb og klør resten av omgangen og det stod 2-2 til pause.
 
Resten av kampen er jeg som trener veldig stolt av! Kampen vippet begge veier, men etter hvert var det vi som hadde det største trykket, som var først på ballene og som ville mest. Jentene spilte seg til en rekke store sjanser og stresset Ekholtspillerne i store perioder. Når kampen ble blåst av stod resultatet 2-2. Men det føltes som om vi vant, fordi spillet jentene vartet opp med var så flott! Tusen takk jenter! Det var virkelig en flott forestilling!!!!
Linda


Rapid Athene – Øreåsen 5-2

Kamp Øreåsen1-2.jpg
 
Spillere:
Karolina (K), Julia (K), Helle, Karin-Maria, Gabrielle, Vera, Kristine, Neslihan, Sofie, Kajsa, Hedda, Alva og Mia.
Målscorere: Alva, Hedda, Karolina og Mia 2
Dette var kampen da vi skulle “reise kjerringa”! Med en seier og ett tap i bagasjen så langt i serien, ville vi vise oss fra en bedre side enn forrige kamp. Da gjorde vi flere feil, som vi ønsket å unngå denne kampen. Den siste uka hadde gått med på å øve på å møte ball før den treffer bakken, samt å ta ballen i stedet for å løpe ved siden av angriperen til motstanderen. Vi visste at Øreåsen er et godt lag, som er tøffe og som kan score mål.
 
Og som jentene svarte på tiltale! De gikk rett i angrep og tok det meste av baller som kom i lufta. De var ikke beskjedne når Øreåsen hadde ballen og vant det meste av dueller. Øreåsen slapp ikke til og vi scoret det første målet relativt raskt på en corner.  Etter dette målet tok det en stund før vi klarte å score igjen, men jentene hadde utallige sjanser! Jentene var flinke å spille seg ut som avtalt og keeperne var også flinke å variere, slik at de innimellom slo lang ved utspill. Da dommeren blåste av første omgang ledet vi 3-0!
 
Vi fortsatte det flotte spillet i andre omgang. Jentene vant baller i luften og var akkurat så aggressive i spillet som vi trenerne ønsket. Ved halvspilt andre omgang ledet vi 5-0!!! Da hadde jentene scoret både på distanseskudd, og ved å vinne dueller inni i boksen. Det siste kvarteret slapp jentene seg ned noe og ble noe ukonsentrerte. Da klarte Øreåsen å sette to mål ganske raskt. Men kampen ebber ut til 5-2 i vår favør og det var vi veldig fornøyde med! Vi hadde nemlig gjennomført en kamp akkurat slik vi ønsket og vi får tåle at vi slurver litt på slutten. Da har vi noe å jobbe videre med!  Men denne kampen vil vi huske lenge! J
Linda
 
 


Rapid Athene – Trosvik 12.05.14
 
Dette var årets første bortekamp og vi var spente på hvordan det skulle gå! Vi dro med 12 spillere: Karolina, Julia, Mia, Maria, Kajsa, Karin Maria, Helle, Sofie, Alva, Hedda, Neslihan og Anna.
 
Kampen startet greit og vi hadde ballen mye. Jentene gjorde mye riktig, hadde riktig formasjon og de trillet ball, selv om vi i det siste leddet foran motstanders mål ble noe unøyaktige. Vi hadde mange sjanser i første omgang, men da dommeren blåste i fløyta til pause, stod resultatet til 3-1 i vår disfavør. Trosvik hadde store og robuste spillere som klarte det vi ikke klarte, å sette ballen i mål. I pausen poengterte jeg at vi gjorde mye riktig, men at vi skulle konsentrere oss om å gå etter ballen i stedet for å løpe ved siden av når Trosvik gikk i angrep. I tillegg var det viktig å angripe ball i stedet for å la den sprette før vi prøvde å få kontroll.
 
Men andre omgang fortsatte som den første, der vi hadde sjanser, mens Trosvik var farligst foran vårt mål. Vi valgte å sette Mia lengre opp på banen, da hun var den som løp mest og dermed kunne bidra til å presse Trosvik lengre opp på banen. Dette gav umiddelbart resultater og hun satte inn 3-1 målet! Men rett etterpå er vi veldig ukonsentrerte og gjør feil, noe som resulterer i 4-1. Vi klarte ikke å snu denne kampen og den ender 6-1.
 
Dette var en kamp der vi var litt “av” og det går ofte dårlig der kampen i utgangspunktet ligger og “vipper” i starten. Man må ta kommandoen og ville mest hvis slike kamper skal vinnes. Vi hadde nok like mange sjanser som Trosvik, men de satte sjansene sine, det gjorde ikke vi.
 
Linda


SERIESTART FOR RAPID ATHENE J12

Rapid Athene – Kvik Halden 9 – 3

Lag: Julia, Karolina, Kajsa, Karin Maria, Gabrielle, Kristine, Maria, Hedda, Sofie, Mia, Vera og Anna.
Målscorere: Gabrielle 3, Mia 3, Sofie 2 og Hedda 1
Tirsdag 06.05. var det duket for seriestart for jentene våre. Vi var alle spente fordi motstander var Kvik Halden, og de visste vi ingenting om. Jeg bad jentene prøve å gå ut i høyt tempo slik at vi kunne få et tidlig mål, og slik sett få et tidlig overtak i kampen. Vi har for øvrig terpet mye på hvordan vi skal spille fotball, så jeg følte meg rimelig sikker på at jentene visste hva de skulle gjøre ute på banen. Vi gikk for sikkerhets skyld i gjennom dette før kampstart.
 
Jentene startet kampen bra og det første målet kom relativt raskt. Spillet vårt satt ganske bra, da de var flinke til å brette ut spillet i angrep og mange jenter kom etter. Men det ble mange jenter på motstanders banehalvdel og spillet ble innimellom veldig trangt og noe preget av kaos. Jentene ble etter hvert noe overmodige, og gjestene var farlig frempå flere ganger. På stillingen 3 – 0 scoret Kvik Halden på en kontring. Karolina stod en flott omgang i mål, og dette målet kunne hun ikke gjøre stort med. Det stod 3 – 1 til pause. 
 
I pausen tok jeg opp med jentene at de måtte fortsette det positive spillet, men at de måtte passe på å ikke være for overmodige. Laget stod til tider for høyt, og vi måtte passe på å ligge på riktig side når Kvik Halden hadde ballen.
 
Andre omgang fortsatte lik den første, men jentene var veldige ivrige på å score og kastet seg i angrep. De fortsatte å stå høyt og  “glemte” til stadighet å ligge på riktig side. Dette straffet seg og Kvik Halden var flere ganger på farlige visitter. Takket være noen lange stormløp hjem av forsvaret/midtbanen, samt en god Julia i mål, klarte vi oss relativt bra. Jentene var i scoringshumør og vi scoret jevnt og trutt. Kampen endte til slutt 9- 3. Et flott resultat i seriedebuten! Vi hadde flere målscorere og de fleste jentene hadde målsjanser i løpet av kampen. Stort sett spiller de fleste på laget i de fleste posisjoner, og det gjør at vi til tider spiller noe ujevnt. Men nesten ”alle” vil spille i angrep, og da blir det mye rullering på plassene. Artig kamp!
Linda 


EKHOLT CUP 27. APRIL 2014 

ekholt 3.JPG
Bak fra venstre: Kristine, Vera, Kajsa, Maria, Gabrielle, Mia, Julia, Karolina
Foran fra venstre: Alva, Sofie, Karin Maria, Neslihan, Helle, Hedda, Anna

ekholt 1.JPGekholt 2.JPGekholt 4.JPGekholt 5.JPG


Da var det klart for årets Ekholtturnering og jentene gledet seg stort! Turneringen var en fin mulighet til å prøve å sette spillet vårt, som vi nå har øvd en stund på.
 
1.   Rapid Athene – Sprint 1 – 1
Vi kom ikke så veldig godt i gang med denne første kampen. Sprint var mest aggressive og satte målet sitt relativt raskt. Etter hvert jobbet vi oss inn i kampen og tok mer og mer over banespillet. Utligningen kom veldig fortjent. Vi hadde en rekke sjanser mot slutten, men kampen endte 1 – 1.
Mål: Hedda
2.   Rapid Athene - Ekholt Rød 2 - 1
Jentene var skjerpet fra start. De visste de ville møte hard motstand og jeg bad dem om å glemme respekten for Ekholt og gå hardt ut. Jentene gjorde dette og vi kom tidlig i føringen! Vi fortsatte det fine spillet og klarte å sette 2-0 målet, før Ekholt fikk en redusering ikke så lenge etterpå. Kampen endte i seier for oss og jentene var lykkelig for endelig å ha tatt innersvingen på Ekholtjentene!
Mål: Mia og Gabrielle
3.   Rapid Athene - Ekholt Supergirls 1 - 2
Kampen mot de yngre Ekholtjentene var relativt jevnspilt. Begge lag hadde sine sjanser, selv om Ekholt var noe hvassere enn oss i denne kampen. Spillet vårt var ikke like velspilt som mot Ekholt Rød og det endte met knepent tap.
Mål: Gabrielle
4.   Rapid Athene - Ekholt Blå 0 - 3
Den varme dagen og jevne kamper gjorde seg gjeldende mot Ekholt Blå. Dette laget er det skarpeste Ekholtlaget med de beste spillerne. Jentene våre skjønte dette lenge før kampen var i gang og de ble nok relativt raskt motløse. De stod på, men Ekholt var gode og var vanskelig å stå i mot når de kom i fart. Kampen endte med tap.
 5.   Rapid Athene - Larkollen 2 – 1
Larkollen er et lag vi vanligvis har et godt overtak på og som jentene forventet et godt resultat mot. Men vi kom dårlig i gang og Larkollen gikk ganske tidlig opp i ledelsen. Som i den første kampen, kom jentene sterkere utover i kampen og klarte å sette de nødvendige målene, slik at vi klarte å hale seieren i land. Bra jobba jenter!
Mål: Maria og Karolina
 
Alt i alt en bra gjennomført turnering av oss. Vi gleder oss til serien!
 
Linda (trener).

VEARCUP 1. februar i VEARHALLEN
 

bilde 1.JPGbilde 2.JPG

Vi la ut en snøfylt ettermiddag for å spille cup i VEAR utenfor Tønsberg. Første stopp ble naturligvis Hortenferga. Dette er en skikkelig “høydare” for jentene, da de spiller på automaten som står i båten og vinner mange bamser!
 
På plass i hallen var det bare å skifte og varme opp, da vi skulle spille ganske raskt. Vi stilte to lag, men møtte med bare ni stykker. En spiller skulle komme etter hvert, og de andre var enten syke eller opptatte. Siden kampene gikk slik at de to lagene vi stilte skulle spille etter hverandre, tre ganger, ble det veldig mye spilletid på alle sammen. Alle spilte i alle kampene. De ble litt slitne, men stod likevel løpet ut. Det er bra! Vi vant tre kamper, spilte en uavgjort og hadde to knepne tap. Vi hadde mange sjanser i alle kampene, men ballen som ble benyttet var veldig uvant for jentene (lett softball), slik at de slet litt i avgjørende øyeblikk.
Vi var veldig fornøyde da vi dro hjem i snøføyka. Turen over på Hortenferga ble nok et høydepunkt på turen og jentene var veldig fornøyde!
 
 
Kampresultatene gikk slik:
Sandefjord Ballklubb – Rapid Athene Gul  0 – 1 (Alva)
Rapid Athene Blå – Stokke 0 – 1
Holmestrand 1 – Rapid Athene Blå 1 – 0
Rapid Athene Gul – Borre Hvit 1 – 1 (Mia)
Sandefjord Ballklubb – Rapid Athene Blå 0 – 1 (Karin Maria)
Rapid Athene Gul – Stokke J03 1 – 0 (Mia)


Sprintcup i Mossehallen

En gjeng spente og forventningsfulle jenter skulle spille kamper i Mossehallen søndag 19. januar. Det var lenge siden vi sist spilte kamp, og både spillere og trenere gledet seg til å komme i gang! Vi hadde delt inn i to lag, Rapid Athene blå og gul. Men på grunn av sykdom og skader underveis, ble vi etter hvert nødt til å overlappe lagene med spillere. Laget vårt viste gode prestasjoner og vi vant to kamper, spilte en uavgjort og tapte tre. Kampene var jevnspilte, der vi fikk se mange gode prestasjoner. Den siste kampen tapte vi klart fordi vi møtte et robust og velspillende 2002 – lag. De ble et nummer for stort i denne kampen. Vi spiller i 2002 – serien, men halve laget består av spillere fra 2003 - og 2004 – årgangene.
 
Jentene venter på velfortjente diplomer og medaljer.

 
Kampene ble spilt som følgende:
 
Sandefjord fotballklubb – Rapid Athene Gul, 1 – 3  (Julia 2, Mia 1)
Rapid Athene Blå – Stokke,  1 – 1 (Hedda)
Holmestrand – Rapid Athene Blå,  2 – 1 (Nesli)
Rapid Athene Gul – Borre Hvit,  1 – 3 (Mia)
Sandefjord Ballklubb – Rapid Athene Blå,  2 – 1
(Alva, Nesli)
Rapid Athene Gul – Stokke,  0 – 6
Jentene tar kampropet før de går hver til sitt!
INFORMASJON JENTER 11


AVSLUTNING SESONGEN 2013

Årets sesong ble avsluttet som i fjor, med pizza på Peppes og Bowling! Små og store hadde det veldig koselig:-)
Mia ble årets toppscorer, og Emily ble årets bowlingmester! Nå tar vi en velfortjent ferie.

avslutning j11.JPG


ALLE JENTER PÅ BANEN - ØSTFOLDHALLEN  26.10.13

IAlle jenter på banen 2.JPGAlle jenter på banen 1.JPG
Alle jenter på banen 3.jpgAlle jenter på banen 4.jpg


I denne turneringen, som var årets siste, deltok vi med ett lag i J10 klassen og ett lag i J11 klassen. På den måten fikk vi matchet jentene
våre med andre spillere på samme alder. Resultatet var en seier, en uvagjort og ett tap for J11, og 2 seiere og en uvagjort for J10.RA - ØREÅSEN: 5 - 2


Årets siste seriekamp endte med en flott seier over Øreåsen. Flott jobbet av samtlige!!!!

bilde.JPG

 Dette var siste seriekampen for sesongen 2013! Kampen starter med en rekke sjanser for begge lag. Det er jevnt resultatmessig til 2 -2. Etter dette tar vi mer og mer over kampen. Vi skaper mange sjanser og kunne scoret enda flere mål enn vi gjorde. Vi skaper mye bra, selv om det blir en del soloprestasjoner. Men noen ender i mål, så da må vi være fornøyde. Kampen ender 5 – 2 til oss! Målscorere Celina 1, Emily 1. Mia 1 og Neslihan 2. Emily scoret ett mål til, men da ingen var sikre på om ballen var over streken, ble den annullert. Her strides de «lærde» fortsatt!  :)

 

Ekholt blå – Rapid Athene: 4 - 1

Kampen ble som forventet veldig tøff for våre jenter. Vi møter et rent jenter 11 lag, som er jevnt besatt på alle plasser. De er veldig flinke å trille ball og skape to – mot - en situasjoner. Vi klarer likevel å stå bra i mot! Jentene ligger riktig i forsvar og vi holder nullen lenge. De glipper imidlertid for oss i en periode på 7 – 10 minutter og da renner det inn fire mål! Etter denne perioden klarer vi å ta oss sammen. Vi finner tilbake til formasjonene og skaper også målsjanser. Vi setter den ene etter en fin prestasjon av Neslihan!


Rapid Athene - Ekholt Rød: 2 - 9

Kamp mot Ekholt.JPG
Dette ble som forventet en tøff kamp for oss og resultatet ble 2-9. Vi møter et lag som er mer gjevnt i alder og ferdigheter enn oss selv. Vi satser likevel frisk og prøver å få til vårt eget spill. Dette lykkes vi lite med i store deler av kampen. Vi blir stresset og pasningsspillet fungerer dårlig. Vi klarer likevel å skape en del sjanser, og kunne med bedre uttelling i alle fall scoret to mål til. Vi klarer i en periode i andre omgang å sette Ekholt under press. Kampen bærer preg av at vi blir løpende mye mellom ballbesittende motstandere. Vi produserer stort sett sjanser etter soloprestasjoner i vårt eget lag og klarer ikke å få til det spillet vi ønsker når vi møter et så solid lag som Ekholt Rød.
Målscorere: Mia og Emily
 
Rapid Athene - Sprint Jeløy: 2 - 1
Kampen ble som forige hjemmekamp tett og gjevn, men resultatet ble i vår favør 2-1. Vi møter et hardarbeidende Sprint-lag som starter kampen i et forrykende tempo! Og vi har egentlig nok med å henge med i denne perioden. Men vi forsvarer oss godt og scorer relativt tidlig på et langskudd fra Julia. Vi klarer å holde resultatet ut omgangen, men det er mange sjanser begge veier. Sprint utlikner tidlig i andre omgang, og kampen lever veldig og er uhyre spennende. Vi klarer til å få satt det avgjørende målet helt på slutten, der Maria vakkert dribler seg fri og stter ballen sikkert i mål!
 
Larkollen - Rapid Athene: 4 - 2
Dette var de forspilte sjansers kamp og den endte 4-2 i Larkollens favør! Jentene var muligens sikre på seier, da vi har slått dette laget med god margin to ganger tidligere i serien. Banen var mindre enn vi er vandt til og jentene falt for fristelsen til å slå langt, istedet for å spille ball. Vi slurvet også med å løpe hjem igjen og dette straffet seg fire ganger! I stedet for å ligge bredt og spille oss rundt, pumpet vi baller inn foran mål og der ble det mye folk og veldig trangt. Vi hadde så mange sjanser en periode at det var vanskelig å telle de. Dette ble nok en lærepenge for jentene. Seieren kan ikke innkasseres på forhånd og vi er nødt til å være mer taktiske når vi spiller fotball.
Målscorere: Mia og Maria


ØREÅSEN - RA: 1 - 2

Vi vant 2-1!! Selv om vi hadde klart flest sjanser og fort kunne vunnet med flere mål, ble dette en slitekamp.
Stor bane og kropper i feriemodus gjorde dette til en tung økt. Men, Mia satte inn de nødvendige målene
og vi vant fortjent!

LARKOLLEN - RA: 1 - 5

004.jpg005.jpg
Det ble tidlig klart at vi hadde overtaket i kampen, selv om Larkollen også hadde sine sjanser. Det virket som om våre jenter ikke helt var på og virket noe utladet. Det tar på med alle sommeravslutninger og etc.... Vi hadde også spilt en tøff kamp mor Ekholt to dager før. Vi klarte ikke å holde bredden i angrep, og vi var litt slappe i markeringene bak. Likevel vant vi komfortabelt 1-5! Mia var som vanlig motoren i laget og klarte å sette fire mål! Maria hadde også en veldig bra dag og manglet bare scoringen sin. Karolina stod en og en halv omgang som keeper, men klarte likevel å score et vakkert mål da hun spilte ute! Men det så ut som om jentene hadde det artig og koste seg ute på banen, og vi må ikke glemme at dette er veldig viktig!
 
Mvh
Linda
 

RA - EKHOLT BLÅ: 2 - 6 (1 - 1)

Vi ble enige før kampen at vi skulle gi Ekholtjentene god motstand ved å presse dem tidlig og spille vårt spill. Dette syntes jeg jentene løste fantastisk! Det holdt ikke helt inn, men vi avgjør slike kamper til egen fordel når vi setter flere sjanser. Og det kommer vi til å gjøre! Vi må bare øve enda litt til! Smilefjes med åpen munn
 
Første omg. presset vi ballfører slik at Ekholt ikke kom til så mange avslutninger. Spesielt distanseskudd ble stoppet, da dette var problematisk sist vi møtte dette laget. Vi klarte ofte å vinne ball og skapte mange sjanser! Vi kunne fort scoret flere mål. Ekholt klarte etter hvert å score da de kom rundt på høyre side. Vi scoret mot slutten av omg., da Anna slo et gjennomspill som Julia satte i mål. Flott spill av jentene! Etter denne omg. følte jeg at vi faktisk kunne ledet hvis vi hadde vært enda mer bestemte foran mål. Vi nøler litt før vi skyter.
 
Andre omg. starter ganske bra, selv om Ekholt presser oss noe høyere på banen. Vi klarer etterhvert ikke å holde formasjonene og får noe strekk i laget, dermed klarer vi ikke å holde bredden og vi støter ikke på ballfører som vi gjorde i første omg. Dette gir Ekholtjentene muligheten til å skyte på distanse. Det er de veldig gode på og de setter et langskudd i mål. Etter dette målet skjer det mye en kort periode. Ekholt fortsetter å presse oss og via langskudd, samt spill langs bakken, er stillingen raskt 1-5. Etter hvert finner vi tilbake formasjonene og klarer å etablere spillet vårt. Den siste perioden scorer lagene ett mål hver. Men vi kunne scoret flere, da vi igjen skaper mange sjanser. Mia setter punktum for kampen med sitt mål! Da fikk hun lønn for strevet etter å ha raidet ned på høyresiden og satte ballen i lengste hjørne.
 
Første omg. er en av våre beste så langt, og viser at vi er på rett vei! Vi klarer å holde oss til planen og spiller fin fotball. Dette lover bra! At vi reiser oss igjen i andre omg. og ikke faller sammen selv om vi slipper inn fem mål, viser at vi har vilje og kan snu kamper.
 
Mvh
linda


RA - LARKOLLEN: 8 - 1
 
2013-06-11 19.22.18.jpg
Vi spiller en kjempe kamp mot Larkollen, og drar i land nok en seier denne sesongen.
Vi var 9 stk. Karro sto i mål første omgang- Helle i andre. 2-3-1, som etterhvert ble 2-2-2 for moroskyld.                                                                                                                                                             Alle fikk nesten spille i alle lagdelene. Mia 2, Nesli 2, Celine 2, Alva 1 og Maria 1. Moro!!!                                                                                                                                                                                        Sen var det Anna, Julia, Karro og Helle. Alle var gode- litt surr og rot som vanlig men flinke.                                                                                                                                                    
Marcus


ELVERUMSTURNERINGEN 7-9 JUNI 2013

Elverum 1.JPGElverum 4.JPG

Elverum 3.JPGElverum 2.JPGElverum 6.JPGElverum 5.JPG

Fredag 7/6-13 reiste 12 spillere og 7 foreldre oppover til årets begivenhet: Elverumsturneringen.
Turen oppover gikk veldig fint, og vi innlosjerte oss på ELVIS og spiste kvelds før vi skulle spille vår 1ste kamp.
Vi møter Jømna/Heradsbygd (et Elverum lag) hvor vi starter ballet med å vinne 4-1. Kjempegøy! Målscorere:
Mia (3) og Alva.
Det blir nærmere midnatt fredag kveld før de fleste faller til ro, og allerede kl 06.30 lørdag morgen er de første
morgenfuglene klare til å stå opp. Vi spiser frokost i ro og fred, og skal ikke spille vår første kamp før kl 10.40.

Vi møter et godt Elverum lag, men klarer å dra seieren i land etter mål av Mia. Etter dette er det klart for å tilbringe litt
tid på tivoliet på Starmoen. Flere av våre spillere tar en karusell som fjør at de blir ordentlig uvele etterpå, og vi var faktisk
usikre på om jentene var klare til ny kamp. Men, det var vi - alle bortsett fra en klarte å stille til kampstart.
Nå møter vi igjen Jømna/Heradsbygd igjen, som vi på nytt slår 4-1! Målscorere denne gangen: Neslihan (2), Mia og selvmål.

Vår siste kamp lørdagen er mot Lillehammer. Dette blir en tøff kamp hvor vi ligger under yil å begynne med. Men, vi reiser oss
igjen, og tros for at vi scorer selvmål, klarer vi å avgjøre kampen i siste sekund med et fantastisk raid fra Mia. Denne seieren
føltes virkelig god! Målscorere: Maria, Celine og Mia. Hittil har vi altså vunnet 4 av 4 kamper - fantastisk innsats av jentene!

Søndagens første kamp er mot nok et Elverum lag. Denne gangen møter vi vår overmakt, og blir slått av et godt spillende
lag. Vi taper 3-1, hvor det ene målet vårt ble scoret av Mia etter et flott frispark. Men, vi gir oss ikke. Vi møter Kjelsås og slår dem
1 - 0 - her blir Anna matchvinner!

I den siste kampen mot Hernes kommer det tydelig frem at vi er slitne. Vi har ikke like mye spill lenger, men sliter oss til seier også her.
Mia og Alva scorer hvert sitt mål, og setter det endelige punktumet for en fantastisk sportslig prestasjon denne helgen.
Tenk - vi vant faktisk 6 av 7 kamper. Vi har god driv fremover på banen, og gode forsvarsspillere som hinder motsatnderen å score.
Det er mye å bygge videre på, og vi gleder oss til å følge laget videre.

Etter siste kamp var det premieutdeling, og så satte vi snuten hjemover igjen - slitne men fornøyde.....
SPRINT - RA: 1 - 4 (0 - 3)

Vi spiller en god kamp på Bellevue, og burde ha vunnet mye mer. 
En morsom kamp, som egentlig aldri blir spennende fordi vi har full kontroll på motstanderen.
Mia scorte ekte hatrick (3 mål) og Emily kriget inn den siste scoringen vår!

Seier på Bellevue.JPG
En fornøyd gjeng etter seieren i dag!!!!


RA - ØREÅSEN: 4 - 2

seier over øreåsen.JPG
I denne kampen ble det 4 - 2 seier over Øreåsen!
Vi hadde utrolig mange sjanser og burde ha vunnet mer. Men, det er bra å vinne kamper der ikke alt går vår vei.
Vi gjør i lange perioder mye riktig! Får dyttet ballen ut langs kantene slik vi er enige om, og er igjennom gang på gang!
Celine og Kajsa spilte meget bra! Mia solid og stod andre omgangen veldig bra i mål. Ellers flott jobb av retsen av gjengen!
Målscorere: Emily (2), Alva og Celine (etter en høy og vakker corner av Julia).


EKHOLT BLÅ - RA: 7 - 1

Vi starter kampen på en flott måte, og er på ingen måte noe dårligere spillemessig enn Ekholt, men de har
et par-tre store jenter som skyter som noen hester, og det er disse skuddene vi dessverre ikke klarer å stoppe.
En godt gjennomført kamp av samtlige, hvor Helle scorer vårt eneste mål!

bilde (4).JPG

bilde (5).JPGbilde (6).JPG


1STE SERIEKAMP: RA - SPRINT/JELØY: 2 - 1

I vår aller første ordentlige 7'er kamp slår vi til og vinner 2 - 1 over Sprint. Jentene legger ned masse innsats
og vinnervilje, og Neslihan scorer to fine mål. Gratulerer!!!! Her får jentene skryt av en stolt trener:-)

Seier over Sprint.JPG


EKHOLT CUP 28/4-13

Ekholt cup.JPG
Vi spilte cup  på Ekholt en forblåst søndag formiddag. Våre aller første 7'er kamper, og litt start problemer med
formasjon og hvor vi skal plassere oss på banen. Men, vi kommer oss etterhvert.
Vi må ikke glemme at vi, selv om vi stiller som J11 lag, har 3 jenter født 04, 3 jenter født 03 og to av
jentene født 02 hadde sin aller første fotballkamp i dag. Så, tros for 2 tap og 2 uvagjort så gjennomfører vi en god
turnering synes jeg:-) Målscorere denne gangen var: Karolina og Mia.


SARPSBORG KNØTTETURNERING 2013 16/3-13

Sarpsborg knøtteturnering 2013 (2).jpg Sarpsborg Knøtteturnering 2013.jpg

På bildene: Neslihan, Alva, Mia, Maria, Hedda, Kristine, Karin Maria, Vera, Karolina og Julia

Vi dro avgårde til Sarpsborghallen med kun 10 spillere, som egentlig skulle spille på 2 lag. Men, istedet spilte vi som ett lag
i 4 kamper, og i de to siste, som gikk samtidig, stilte vi opp på 2 baner uten innbyttere. Kampene varte i hele 25 minutter, så
det ble mye fotball og spilletid på samtlige denne lørdag ettermiddag. Men, det tror jeg bare at jentene syntes var gøy!!For til 
tros for litt små skader så gjennomfører vi en utrolig god turnering, og vinner 4 av 6 kamper med god margin! Og de to tapene
skulle ikke vært tap i våre øyne, da vi hadde full styring på kampene og eide ballen, men klarte ikke å putte....

Resultater:
RA - SFK hvit: 1 - 2 Målscorer: Kristine
RA - SFK blå: 4 - 0 Målscorere: Karin Maria, Neslihan, Alva og Mia
RA - Lervik 03: 0 - 1
RA - Hafslund 03: 8 - 0 Målscorere: Neslihan (3), Maria (2), Alva (2) og Hedda
RA - Trosvik 03: 3 - 0 Målscorere: Alva (2) og Mia
RA - Skjeberg 03: 6 - 0 Målscorere: Karolina (2), Alva (2), Mia og Julia

Dette var vår siste 5'er turnering i år. Nå er det kun Ekholt cup 27-28 april som gjenstår før serien starter 30/4-13.


VEAR CUP 2013 2/2-13

Vear cup 2.jpg

Vi dro med basteferja over til Tønsberg og spilte cup i Vear hallen. Det var morro å møte litt andre motstandere enn
det vi pleier, og vi ser at vi kan matche de aller fleste i vår aldersklasse! Vi spilte tilsammen 6 kamper, hvor av det ble
en seier, 3 uvagjort og 2 tap. Det var håndballmål, som gjorde at vi hadde problemer mange ganger med å sette
ballen mellom stengene, men jentene legger ned en masse innsats og tæl, og viser at det bor masse talent
i dem alle! Målscorere denne gangen var: Kajsa og Maria, men det kunne fort blitt mange flere hadde vi bare hatt
marginene på vår side:-) En fin gjennomført cup også denne gangen!

Vear cup 1.jpg
Her står jentene og venter på å få sine velfortjente premier!


ØREÅSEN CUP 2013 20/1-13

Vår andre cup i 2013, og jentene biter virkelig fra seg! Av totalt 6 kamper, vinner vi 3, 2 uvagjort og 1 tap.
Dette er knall bra, og til tider spiller jentene veldig god fotball. Det er morro å se på dem, og det er tydelig
at noe riktig blir gjort med den flotte utviklingen de har hatt:-)
Målscorere i denne cupen var: Kristine (2), Neslihan (2), Maria, Hedda, Alva og Karolina. Og alle de andre jentene
var veldig delaktige i målene som ble scoret.

Øreåsen cup 3013 2.jpg

Julia, Vera, Kajsa, Karolina, Alva, Mia, Neslihan, Karin-Maria
Hedda, Kristine, Anna, Helle, Maria


SPAREBANK 1 SPRINT-JELØY  CUP 13/1-13

Da er vi i gang med sesongen 2013. Vi stilte med 2 lag i lillejenteklassen (J11-12 år) og jeg synes vi gjorde en fantastisk innsats!
Helle, Maria og Karolina scorte hvert sitt mål, og resten av gjengen kriget som noen helter alle kampene igjennom.
Vi gleder oss til ny cup allerede neste søndag, og satser på at vi da klarer å ro i land en seier eller to.

Sprint cup 1.jpg

Sprint cup 2.jpg
ALLE JENTER PÅ BANEN - TURNERING I ØSTFOLDHALLEN

IMAG0968.jpg mms_img2043888986.jpg


Dette er første gang vi stiller med 2 lag i forskjellige årsklasser, og vi kan vel si at dette var svært vellykket!
Av 6 kamper totalt vant vi 5 og spilte 1 uvagjort! Flotte resultater, jenter!!! Dette betyr at dere er noen store talenter, og 
det er tydelig at vi trenere gjør noe ritkig:-)

J9:
RA - Trosvik: 2 - 2 Målscorere: Karin Maria og Hedda2
RA - Tune: 2 - 0 Målscorere: Anna og Hedda1
RA - TTIF: 4 - 3 Målscorere: Hedda1 (2), Hedda2 og Anna

J10:
RA - Vestby Stars: 1 - 0 Målscorer: Alva
RA - TTIF: 4 - 2 Målscorere: Kajsa, Neslihan (2) og Mia
RA - Øreåsen: 7 - 1 Målscorere: Mia (5), Neslihan og MinaÅRETS SESONGAVSLUTNING PÅ PEPPES OG BOWLING


IMAG0932.jpg

IMAG0922.jpg   IMAG0921.jpg

Onsdag 10/10-12 feiret vi at årets sesong var forbi. Vi møttes på Peppes Pizza på Rygge storsenter. Spiste alt vi
orket. Jentene fikk premie og flotte diplomer. Deretter dro vi på Bowling 1 og fortsatte å kose oss der:-)

Årets toppscorere: Neslihan og Mia (begge 13 mål). Årets bowlingmester; Kajsa!


SERIEAVSLUTNING I HALDEN


RA GUL:
Det første kampen var mot Trosvik. Vi åpnet bra og tok ledelsen, Trosvik er et veldig godt lag og
var flinke til å sette fart på ballen. Vi kjempet godt. Resultatet endte med 4-2 tap.
Hedda sto veldig godt i mål. Hun hadde flotte redninger.  Neslihan scorte begge målene.
I kamp 2 hadde vi flere gode sjanser, jentene kjempet godt og det var tydelig at de ville vinne.
Kampen endte til slutt med seier 1-0. Mia scorte det ene målet.
Kamp 3 var mot Rygge, dette ble en veldig jevn kamp. Vi flere gode sjanser men ballen ville ikke i mål.
Vi traff både stang og tverlegger. Rygge scorte det eneste målet i kampen. Kampen endte med tap 1-0.
Mia gjorde en veldig god kamp i mål. En flott turnering med god innsats av alle jentene. Hilsen Mortenl

IMAG0861.jpg IMAG0856.jpg

 
RA BLÅ:
Vi tapte 1-0 mot Trosvik, vant 3-1 mot Yven - målscorere: Mathilde og Emily (2)
Siste kampen ble det 4-1 tap mot Oppegård. Målscorer: Emily.


IMG_0965.jpg P1090571.jpg

P1090589.jpg P1090578.jpg KAMPER UKE 38

Onsdag spilte RA Gul mot Ekholt Superjenter. Det ble 5-8 tap mot et tøffere om mer bestemt Ekholt lag. 
Målscorere: Maria (3), Emily og Neslihan.


Torsdag spilte RA Blå mot Oppegård. Jentene tok ansvar i fra start av, det var full innsats i fra første stund.
Vi ble enige om å møte ballen tidlig og å være tøffe i taklingene. Jentene var først på stort sett alle ballene og de
taklet så det smalt i leggskinnene. Vi tok tidlig ledelsen. Alva og Mia scorte 2 mål hver mens Kajsa scorte 1.
Dette var en lagseier hvor alle jentene tok ansvar og spilte utrolig bra. Vi scorte 2 flotte mål på langskudd
og var det klart beste laget i hele kampen. Jeg er utrolig stolt av dere jenter!!!! Hilsen MortenKAMP UKE 37

IMAG0837.jpg
En blid gjeng tros 12-0 tap!


Mandag denne uken møtte RA Blå Ekholt Hvit. Dette var egentlig en kamp vi skulle gjennomført før
sommerferien, men den ble utsatt grunnet  skoleavslutninger på begge lag.
Kampen begynner bra, og vi har kontroll på ballen på Ekholt sin banehalvdel de 7-8 første minuttene.
Ekholt kontrer et par ganger, og scorer på begge sjansene sine, mens vi ikke klarer å sette ballen i
målet bak Ekholt keeperen. Etterhvert så tar Ekholt mer og mer over kampen. Vi mister ballen ofte
i oppspillsposisjon, noe som gjør at Ekholt har kort vei til mål.
Vi har også våre sjanser, men det vil seg ikke for RA jentene denne gangen.
Vi taper til slutt 12-0 over et godt Ekholt lag som er flinke til å kontre og sette ballen i nettet.
KAMPER UKE 36

IMAG0481.jpg

Denne uken har vi spilt to bortekamper mot Mysen. Begge endte med tap, men jentene la ned masse
innsats og tæl.

Onsdag spilte RA Gul. Vi scorte først, men lå under 2-1 til pause. Vi hadde overtaket, men var lite
fokuserte bakover på banen. Etterhvert løp bare Mysen rett igjennom midten. Sluttresultatet ble 4-1
til Mysen. Alva scorte målet vårt

Torsdag reiste en ny gruppe innover til Mysen. Jentene spilte utrolig bra i 1ste omgang. Vi hadde full
kontroll og skapte flere gode sjanser. Vi ledet også 2-1 til pause.  Mysen scorte tidlig i 2omg, og etter
dette falt jentene veldig sammen. Vi bør nok trene mer kondisjon
Kampen endte 8-4 til Mysen, men totalt sett la samtlige jenter ned flott innsats.
Målscorere var: Mia, Tina, Maria og Hedda2 (se bilde over!)


KAMPER UKE 35

20120829_182602-2p.jpg
RA Blå etter en velfortjent seier over Larkollen.

Onsdag denne uken spilte både RA Blå og RA Gul bortekamper.

RA Blå reiste til Larkollen. Vi kom godt i gang og ledet raskt 2-0. Så slapp Larkollen inn i kampen.
Lagene følger hverandere tett, men vi klarte å sette inn det avgjørende målet mot slutten. Vi er 
spillemessig best og hadde utallige målsjanser.
Målscorere var: Julia, Anna, Karolina og Maria (3). Mina spilte sin beste kamp hittil og debutanten
Vera klarte seg veldig bra. Tina og Neslihan bidro også med godt spill og innsats til seieren.

RAste Gul reiste til Rygge. Alva scorte 2 mål, men det hjalp dessverre ikke, og vi tapte kampen 4-2.
Jentene spilte veldig bra. Det var en veldig jevn kamp, og helt tilfeldig at Rygge vant.


KAMPER UKE 34

IMAG0799.jpg

Onsdag spilte RA Gul mot Ekholt Rød. Dette var vår 1ste kamp etter ferien, og jentene slet litt med 
å komme ordenlig i gang. Vi tapte 8-4 fordi vi glipper i markeringene i forsvar (blir litt overivrige)og er 
litt for lite bestemte i taklinger og avslutninger. 

Målscorere var: Julia, Karolina, Neslihan og Ebba.
Vi spiller pent, triller ball og finner hverandre og med litt mer fart og rytme blir vi gode!


Torsdag spilte RA Blå mot Ekholt Blå. Resultatet ble 6 -4 i Ekholt sitt favør, men kampen var veldig
jevn, og jeg må si det hadde vært fortjent om vi vant. Jentene legger ned masse innsats, og spiller
til tider god fotball. Litt rusk i maskineriet etter ferien, men nå er vi endelig i gang for fullt!
Se bildet over!!
Målscorere denne kampen var: Anna, Hedda, Maria og Kajsa 

ELVERUMSTURNERINGEN 15 - 17 JUNI 2012

Elverum 18.jpg 

Elverum 7.jpg

Se flere bilder fra turneringen ved å klikke på "Elverumsturneringen 2012" i venstre kolonne.

Vi hadde en utrolig flott tur som vil huskes lenge av både foreldre og spillere.
Masse mål, innsats og tæl, og ikke minst godt humør preget denne helgen. Disko og godteri på
lørdagskvelden var en høydare, og vi har alle bundet sterkere bånd etter denne helgen.

RA Rød bestod av:
Julia, Karin Maria, Neslihan, Hedda2, Mathilde, Maria og Tina
Resultater:
RA Rød - Vestre Trysil: 13 - 2 (Mathilde x 2, Neslihan x 3, Julia x 2, Maria x 4, Tina + selvmål)
RA Rød - J/H J10-2: 4 - 1 (Neslihan, Maria x 2, Mathilde)
RA Rød - RA Gul: 6 - 5 (Julia x 2, Neslihan x 2, Maria + selvmål)
RA Rød - Elverum 7: 2 - 6 (Neslihan x 2)
RA Rød - J/H J10-1: 3 - 5 (Neslihan x 3)
RA Rød - Elverum 1: 6 - 3 (Hadda, Maria x 3, Neslihan, Mathilde)
RA Rød - Elverum 2: 2 - 4 (Maria, Julia)


RA Gul bestod av:
Karolina, Hedda1, Mia, Pia, Alva, Kajsa, Mina og Emily
Resultater:
RA Gul - Elverum 2: 3 - 2 (Mia x 2, Alva)
RA Gul - Elverum 4: 3 - 2 (Alva x 2, Kajsa)
RA Gul - RA Rød: 5 - 6 (Mia x 3, Emily, Kajsa)
RA Gul - Elverum 1: 2 - 6 (Hedda, Emily)
RA Gul - Elverum 7: 2 - 4 (Alva, Hedda)
RA Gul - J/H J10-1: 2 - 4 (Emily x 2)
RA Gul - Vestre Trysil: 5 - 1 (Mia x 2, Emily x 2, Hedda)
RA Gul - J/H J10-2: 2 - 2 (Alva, Mia)
SERIEKAMPER UKE 24

Onsdag spilte RA gul mot Soon. Vi husker godt stor-tapet fra sist vi møtte dette laget, og går ut for å
vise at vi er mye bedre enn vi klarte å prestere forrige gang.  Jentene spiller en god kamp og står på
og jobber hele veien. Vi ligger under 3-0, men klarer å hente oss inn igjen, og kampen ender 5-3 til Soon. En
betydelig bedring fra forrige gang, så vi må si oss veldig fornøyde etter denne kampen.
Målscorere: Kajsa (2) og Alva.

IMAG0596.jpg


Torsdag spilte RA Blå mot Øreåsen - og endelig slo vi dem! Resultatet ble 3-1 til oss!!!!
Ifølge Morten så vant jentene fortjent og samtlige viste god innsats gjennom hele kampen.
Målscorere var: Maria, Emily og Neslihan, og Karolina gjorde det veldig bra som keeper.
Hvis vi fortsetter den utviklingen vi har hatt hittil, vil det bli fler og fler seiere på våre
flinke fotballjenter!!!!

 

SERIEKAMP  UKE 23

Onsdag denne uken spilte RA Gul mot Rødenes igjen. Og nok en gang stikker vi av med seieren mot laget
fra Indre Østfold. Vi leder 1-0 til pause, og vinner hele 6-0 etter en god kamp av jentene våre.
I følge kilder stod Tina og Karolina veldig godt i mål, og våre målscorere denne gangen var:
Neslihan 2, Anna, Julia, Mia og Alva

Tusen takk til Andreas som gjør jobben som dommer!!

IMAG0299.jpg
SERIEKAMPER UKE 22

Onsdag spilte RA Gul mot Ekholt Superjenter. De rosa var mye mer aggresive enn våre jenter, og før vi har
våknet helt ligger vi under 3-0. Vi er litt for puslete og bruker for mange berøringer på ballen, og blir gang
på gang løpt forbi av raske Ekholt jenter. Vi klarer alikevel å heve oss iløpet av kampen, men taper alikevel
hele 5-10. Målscorere: Neslihan (2) og Emily(3).

Takk til Kjetil og Claes for dømmingen:-)


Torsdag spilte RA Blå mot Oppegård Gullpilen. Motstanderen ankommer med kun 5 spillere, og vi tenker at vi
skal ta dem på kondisen, men der tok vi dessverre feil. Vi blir mye slitne og gjør ofte bytter i varmen, men
motstanderen holder ut og er tydelig et godt trent lag. Vi produserer en del sjanser iløpet av kampen, men
klarer dessverre ikke å sette ballen i mål. Oppegård, derimot, putter hele 8 ganger, så det blir et stort
tap på Løkenfeltet i varmen.

Takk til Morten for god innsats med fløyten:-)SERIEKAMPER UKE 21

Onsdag denne uken møtte RA Gul Mysen Butterflies 2 på Løkenvollen 5'er. Det er første gang i år hvor vi spiller
med 5'er mål, noe uvant, og vi hadde nok satt flere av sjansene våre dersom målet hadde vært
større (men det hadde kanskje motstanderen og...)
Vi starter veldig bra, er fullt på høyde med Mysen, som vi i fjor tapte stort mot. Jeg synes
jentene gjør en kjempe god kamp. Til tider spiller de veldig bra, og vi er bare noen cm ifra
å sette flere av skuddene våre innenfor istedet for utenfor stengene. Mysen hadde dessuten en
veldig god keeper som holdt buret rent hele kampen igjennom.
Vi taper til slutt 4-0, men dette var godt gjennomført av samtlige jenter. Flott innsats:-)
- og da er det greit med en tur i kiosken og kjøpe kake og saft etterpå:-)

Takk til Marcus for god dømming (selv om det var vi på sidelinjen som måtte holde orden på målene!!:-)

kamp mot mysen.jpg


Torsdag hadde vi nok en hjemmekamp på Løkenvollen. RA Blå tar i mot Mysen Butterflies 1, og det ble nok en varm dag
å spille kamp på. Men, jentene står virkelig på. Vi er uhedige på et par av målene vi slipper inn, og resultatet blir
til slutt 1-4 til Mysen. Maria scorer målet vårt. Utrolig flinke jenter i varmen - og så ble det vannkrig etter kampslutt:-)

Takk til Andreas for innsatsen som dommer i fin været!!

IMAG0274.jpg


SERIEKAMP UKE 20

Mandag denne uken spilte RA blå mot Larkollen på A-feltet på Melløs. Dette ble en vanskelig
kamp for jentene våre, hvor de til tider blir løpt fra av raske Larkollen jenter. Vi har mye stang ut,
og det gikk dessverre ikke vår vei denne dagen. Vi tapte 4-7. Målscorere var: Mia (2), Maria og
ett selvmål. Vi tar dem neste gang, jenter!!!!


Stor takk til Morten som dømmer og foreldre som stilte i kiosken:-)
Kiosken har forressten blitt en suksess, de to siste gangene inntjente vi mer enn 500,- pr dag!!


SERIEKAMPER UKE 19

Denne uken har vi møtt Ekholt borte to ganger.
Onsdag møtte RA gul Ekholt Rød. Etter en jevn kamp er det Ekholt som stikker av med seieren.
Vi presser motstanderen hele kampen og spiller bra, men er uheldige med kontringer imot oss.
Resultatet ble 6-3 og målscorere i denne kampen var: Neslihan, Emily og Hedda2.

Torsdag møtte RA blå Ekholt blå. Dette ble en spennende kamp, hvor lagene fulgte hverandre
hele kampen igjennom. Vi er to minutter fra seier, men Ekholt er heldige og scorer på to lang-
skudd helt på slutten. Denne gangen hadde vi virkelig fortjent å trekke det lengste strået.
Jentene skaper masse sjanser, og gjør god jobbogså  hjemover på banen.
Resultatet ble til slutt 8-7 til Ekholt.  Våre målscorere var:
Mia (2), Pia (2), Anna, Hedda1 og Alva.Kamp mot Ekholt Blå.jpgSøndag i denne uken spilte RA gul nok en kamp, denne gangen hjemmekamp på kunstgresset mot Rygge.
Det var noen store Rygge-jenter vi møtte, men våre jenter viste ingen respekt og tro til fra første stund.
Rygge tar ledelsen, men vi kommer tilbake og putter nok til å endelig kunne juble for seier.
Vi vinner 4-3 etter en flott gjennomført og spennende kamp av jentene våre. Endelig gikk det vår vei.
Kjempemorro! Målscorere denne gangen var: Hedda1 (2), Alva og Karin Maria.

Tusen takk til dommer Kjetil og foreldre som stod i kiosken!

seier mot rygge.jpgSERIEKAMPER UKE 18

Da var årets første hjemmekamper gjennomført. Det ble dessverre to tap, men været var bra
og kiosken vår er oppe og går igjen, så da føles det ikke så ille:-)

RA gul tapte hele 15-2 mot et meget godt Soon lag. Vi hadde også mange sjanser, men klarte ikke
å sette dem i mål. Soon får stå veldig mye alene uten markeringer, og scorer de fleste målene
sine pga dette. Målscorere for RA Gul: Kristine og Neslihan.

RA Blå tapte 4-2 mot Øreåsen, så dette ble en mye jevnere kamp. Målscorere her var: Mia og Emily.
Tusen takk til foreldre som stillte i kiosken, og til Marcus og Andreas som som gjorde flott innsats som
dommere!!


Kamp mot Øreåsen.jpg

SPENNENDE KAMP MOT EKHOLT

Vi møter igjen Ekholt i noe som skulle vise seg å bli en veldig spennende kamp. Vi skaper masse sjanser
og jeg mener at vi har overtaket  i 1ste omgang. Ekholt kontrer og scorer det første målet, men vi gir ikke
opp og like før pause setter endelig Kristine ballen i mål. Vi går til pause med 1-1.
I andre omgang putter Ekholt tidlig og får overtaket på kampen. Selv om vi fortsetter å skape mange
sjanser, er det Ekholt som klarer å sette sine. Alva scorer vårt 2.de mål når det er ca 10 minutter
av kampen, men vi klarer ikke å ta igjen ledelsen. Ekholt vinner til slutt 6-2, men vi gjorde en god
kamp, og jeg tror vi skal klare å vinne over Ekholt neste gang!!

Kamp mot Ekholt.jpg
SEIER I ÅRETS FØRSTE SERIEKAMP MOT RØDENES

Tros dårlig vær og lang reisevei, halte vi i land en fortjent seier i årets første seriekamp.
Målscorere: Neslihan (4), Mia (4) og Maria. Flott jobbet jenter!!!!

Seier mot Rødenes.jpgEKHOLT/SKOLAND CUP 21. APRIL 2012


Dette var vår siste cup før seriestert, og en aldri så liten generalprøve. Vi vinner en kamp mot Ekholt, spiller to kamper uvagjort
(mot Ekholt og Larkollen) og taper 3 kamper (mot Ekholt, Øreåsen og Rygge). Vi kunne fint ha vunnet flere hvis vi bare hadde
klart å sette sjansene våre. For målsjanser, ja det skaper vi i haugevis:-) Det gjenstår bare å være med presise og kalde i
det avgjørende øyeblikket, men det kommer med mere trening:-)

Målscorere denne turneringen: Maria (3), Mia, Kristine, Neslihan,Karolina, Hedda1 og Emily.

Gult lag bestod av: Emily, Hedda1, Nikki, Mathilde, Karin Maria, Mina, Karolina og Hedda2
Blått lag bestod av: Neslihan, Maria, Tonja, Julia, Kristine, Pia, Kajsa, Tina og MiaEkholt cup gult lag.jpg


Ekholt cup blått lag.jpg


KNØTTETURNERING I SARPSBORG 24. MARS 2012

I denne turneringen spilte vi for første gang mot hverandre. Det ble en jevn kamp, hvor RA blå til slutt vant 2-1.
Videre spilte RA blå uvagjort(1-1) mot Skjeberg, og tapte 3-1 mot Kvik Halden.
RA gul spilte uvagjort mot Kvik Halden (1-1) og vant siste kampen mot Skjeberg 2-0!
Med andre ord - vi bet godt fra oss denne turneringen. Gode resutater og mye bra spill. Vi scorer mål, og
keeperne våre gjør masse gode redninger mellom stegene.

Målscorere: Alva, Kajsa, Emily(2), Neslihan og Maria H(3)


IMAG0240 (2).jpg

Mathilde, Hedda2, Tina, Maria H, Kajsa, Kristine, Hedda1
Alva, Karolina, Tonje, Julia, Mia, Emily, Neslihan

LABB OG LINE CUP, RYGGEHALLEN 17. MARS 2012

Vår andre turnering for året, og vi biter kraftig ifra oss! I utvikling har vi tydelig tatt igjen Ekholt. Dette er lag som vi tapte to-sifret mot på denne tiden i fjor, men nå gir vi dem ingenting gratis. Av totalt 6 kamper mot forskjellige Ekholt lag, vinner vi en, spiller to uvagjort og taper 3, men tapene er marginale. Bare uflaks gjør at vi ikke sitter igjen med ytterligere to seiere! Jentene gjør mye bra på banen, ser etter hverandre og prøver å spille ball. Samtlige kriger og fighter og legger ned masse innsats. Keeperne våre gjør også mange gode redninger, og det er morro å se at så mange begynner å føle seg komfortable også i denne rollen. Flere av jentene begynner å ta ansvar og leder an resten av laget. Morro å følge utviklingen her - og om en uke er det nok en cup!

Målscorere denne cupen er: Neslihan (3), Anna, Kajsa og Maria H (3).

IMAG0215.jpg

Jentene fikk sin velfortjente premie og en flott Labb og Line t-skjorte:-)
Mia, Karin Maria, Alva, Mina, Kajsa,Karolina, Hedda2, Nikki
Anna, Hedda1, Maria, Emily, Kristine, Mathilde, Neslihan

REMA 1000 CUP ØREÅSENHALLEN 21. JANUAR 2012

Årets første cup, og vi hadde store forventninger til jentene. Totalt 15 jenter stillte opp og samtlige gjorde en utrolig
flott innsats! Tros for at vi ikke klarte å vinne noen kamper, bet vi skikkelig fra oss, og ble ikke på noe tidspunkt utspilt.
Jeg vil si at vi hadde mye uflaks, og kunne fort ha snudd flere av kampene til vår fordel. Nå må vi trene avslutninger, jenter!
Vi spilte to uvagjort, og det største tapet var på 3 mål. Målscorere denne gangen var: Emily, Mia (2), Julia og Neslihan.

Gult lag bestod av: Neslihan, Emily, Anna, Hedda, Karin Maria, Tonje, Kajsa og Mina
Blått lag bestod av: Julia, Pia, Maria, Nikki, Kristine, Alva og Mia


Rema 1000 1.jpg   Rema 1000 2.jpg

En gjeng med flotte fotballjenter!ALLE JENTER PÅ BANEN 22/10/11

Vi deltok med to lag på det som ble kalt den store jentefesten.
Lag 1 bestod av: Hedda1, Kristine, Karin Maria, Kajsa, Tonje og Emily. Laget tapte alle kampene sine tros iherdig innsats fra samtlige.
I den første kampen scorte Kajsa og Emily, etter det ble det dessverre ikke noen flere mål, men jentene skal ha skryt for flott innsats!!

Lag 2 bestod av: Julia, Neslihan, Maria, Nikki, Hadda2 og Pia.
Målscorere her kommer vi tilbake til, men dette laget hadde til og med en seier! Flott innsats jenter.

IMAG0420.jpg
En flott gjeng:
Hedda2, Nikki, Pia, Maria, Neslihan, Kajsa, Hedda1
Julia, Tonje, Kristine, Emily, Karin Maria