hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Futsal damer > Lagside

Rapid Athene FUTSAL

12033181_425814187617355_533435618455482381_n.jpg
Toppscorerlista
 

9 mål - Ida Gustafsson
3 mål - Lotte L. Steen
2 mål - Nora Kase
1 mål - Marie Melvold
1 mål - Kristine Johansen
1 mål - Mia Christensen
1 mål - Selvmål
Futsalrunde 3 og 4

Rapid Athene - OSI
Dato: 24.10
Kampstart: 1000

Resultat: 2-1(0-0)
1-0 Ida Gustafsson
2-0 Kristine Johansen(Anita Nesselquist)

Laget: Jenny Frantsen, Marie Melvold(Mia Christensen), Lotte Steen(Kristine Johansen), Anita Nesselquist(Nora Kase, Leane Grøbø Eriksen), Ida Gustafsson(Marte Waldussen Skogheim)

Kort referat:
Jentene har gledet seg mye til nye futsalrunder siden seriestarten for to uker siden. Da ble det en seier og et tap mot hhv. Lier og Koll. Denne helgen møtte vi OSI først. Laget består av spillere som er studenter i Oslo og vi så tidlig at de var gode og at flere spillere i 2-3. div fotballklubber i Oslo. Første omgang er det OSI som fører an. Med pasningssikkert spill spiller Osi rundt oss og mesteparten av 1.omgang lå vi og forsvarte oss kompakt. Så lenge vi klarte å ligge trygt i ramma vår kom ikke OSI til så mange store sjanser, men OSI var klart nærmest. Vi hadde noen få sjanser vi også, men vi var langt unna å matche spillet til OSI. Vi holdt 0-0 til pause

Etter pause våknet vi litt. Vi klarte å strekke bortelaget noe mer og da ble det også mer tid og rom til vårt spill. Vi startet omgangen utmerket og får en tidlig scoring. Ida utfordrer drar av par spillere før hun ble tatt, like utenfor målområdet. Frisparket setter Ida presist i venstre hjørnet, og da vet vi at det ikke bare er ute Ida scorer på frispark, men hun er like sikker inne :) Ikke lang tid etterpå, setter vi nr. 2. Vi unyttet strekk i OSI og klarer å finne Marte på topp med et flott oppspill. Marte vender bort stopperen elegant og kommer nærme mål. Keeperen kommer ut, men returen havner hos Anita som sender den videre til en bedre plassert Kristine, og med venstre fot, skyter hun ballen i det tomme buret. 

Nå måtte OSI damene frem, og vi klarte en stund å være tålmodig, og holde ballen i laget, men mot slutten slurver vi endel, og slipper motstanderne inn i kampen igjen. De får en redusering og sluttminuttene ble veldig spennende, men heldigvis klarte vi å holde ledelsen helt inn og vinner 2-1. God start på denne lørdagen, og ny kamp kl. 1300 mot Oslo Døves.


Oslos Døves - Rapid Athene 
Dato: 24.10
Kampstart: 1300

Resultat: 8-0(4-0)
1-0 Ida Gustafsson(Lotte L. Steen)
2-0 Mia Christensen
3-0 Nora Kase(Ida Gustafsson)
4-0 Nora Kase
5-0 Selvmål(Marte Waldussen Skogheim)
6-0 Lotte L. Steen(Marie Melvold)
7-0 Lotte L. Steen(Jenny Frantsen)
8-0 Ida Gustafsson(Lotte L. Steen)


Laget: Jenny Frantsen, Marie Melvold(Mia Christensen), Kristine Johansen(Lotte Steen), Nora Kase(Anita Nesselquist, Leane Grøbø Eriksen), Marte Waldussen Skogheim(Ida Gustafsson)

I denne kampen møtte vi et lag med en stor handicap. Det er beundringsverdig å se at spillere med slik handicap(døvhet) er med og konkurrer på dette nivået og jobber hardt for hverandre. Her kommuniseres alt med kroppspråk og tegnspråk. Men kamp er kamp og vi skulle gjøre vår jobb. Oslo Døves hadde en plan om å holde så tett som mulig bakover og de gjennomførte dette på en utmerket måte. Det var så trangt foran deres målområdet at det ble vanskelig for oss å spille igjennom og rundt. Kvalitetsforskjellen mellom lagene var så stor at det var var tidsspørsmål om når målene skulle komme. Vi fortsatte og fortsatte og til slutt kom målene. Ida setter første etter assist fra Lotte, deretter dobler Mia ledelsen etter flott forsvarsarbeid før hun løper rett igjennom Oslo Døves forsvar og smeller ballen i mål. Nora er veldig frisk i denne kampen, og øker ledelsen til 3-0, etter flott veggspill med Ida, før hun setter ballen lavt til høyre. 4-0 er også signert Nora. Omgangen endte 4-0.

2. omgang starter som i første. Vi stanger og stanger, men etterhvert knakk vi delvis koden og klarte å løse opp mer av det kompakte forsvaret til Oslolaget. 5-0 er et selvmål, men oppbyggingen av spillet er bra. Marie utfordrer, finner Marte ute til venstre, før hun skyter, via en motspiller og i mål. Mot slutten av omgangen kommer det 3 kjappe. Lotte fikk etterhvert mye plass til å lade sin gode skuddfot og scorer to, før Ida avsluttet det hele og fastsetter sluttresultatet til 8-0 seier :)

Komfortabel seier, men det var ikke så lett å spille mot et lag som ikke etterlot seg noe rom i det hele tatt, likevel skal vi ta med oss at vi scorer 8 og slipper ikke motstanderne til en eneste sjanse. 

Nå har damene 3/4 seire og henger med i serien. Det viktigste er at damene storkoser seg hver gang det er futsallørdag :) 

Vi takker våre motstandere for kampen og ønsker dem lykke til videre.

Nye kamper lørdag 14. november. Bare å glede seg :)