hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Jenter 14 > Arkiv J02/03 > Sesongen 2011


JENTER 02/03 SESONGEN 2011


AVSLUTNING J9
Med pizza fra Peppes og brus koste jentene seg på årets avslutning på klubbhuset.
Vi hadde stol-lek og danse-lek. jentene fikk flotte diplomer og en velfortjent premie hver.

En flott sesong har dere hatt jenter!!! Morro å følge med dere i år - vi gleder oss alle til
neste sesong:-)Avslutning J9.jpg

Serieavslutning Halden 25 september 2011

I regi av kretsen gjennomførte vi serieavslutning i Halden.
Jentene ble delt inn i 2 lag, og gjorde en flott innsats, noe som også ble premiert i etterkant.

RA1: Hedda1, Pia, Kaisa, Anna, Neslihan og Karin Maria. Tapte de 2 første kampene 1-0 og 5-0, men vant 2-1
over Larkollen i siste kamp. Målscorere: Neslihan og Anna.

RA2: Maria, Hedda2, Kristine, Julia, Emily, Pia og Tonje. Tapte de 2 første kampene 1-0 og 4-0, men vant siste
kampen 2-1. Målscorere: Emily og Hedda2.Serieavslutning.jpg
Serieavslutning 2.jpg

Rygge Storsenter cup 18/09/11


Vi delte jentene inn i 2 lag, så det ble mye spill på alle. Været var dessverre ikke på vår side, da det var
både kaldt og vått, men flott innsats og flere mål varmet oss på sidelinjen:-)'
og så fikk jo jentene sine velfortjente premier til sluttt:-)


Rygge cup.jpg

Hedda, Kristine, Pia, Mathilde, Kajsa, Maria, Hedda
Karin Maria, Nikki, Emily, Neslihan, Julia

Årets handicapturnering på Melløs lørdag 27 aug 2011

Det ble mange tøffe kamper, men jentene stod på og jobbet og la ned masse innsats mot lag som alle
var større og eldre enn dem selv. Det virket alikevel som om jentene hadde en fin, men våt, dag.Handikapp-turnering9.jpg

Sparebank 1 - Soon jentecup lørdag 20 august 2011

Nå er vi endelig i gang etter ferien, og med kun en trening i forkant braker det løs med cup i Soon.
Vi er 9 jenter som stiller til cup denne solrike lørdagen. Vi deltar egentlig med 2 lag, men siden vi ikke er flere så spiller samtlige jenter
alle kampene. Dermed får alle masse spilletid:-)
Vi starter utrolig bra, og klarer for første gang å slå et Ekholt lag!! Hurra!! Vi vinner 2-1, til stående jubel på sidelinjen.
Neste kamp taper vi 1-0 mot et annet Ekholt lag, men kampen er jevn, og det kunne like så godt ha gått vår vei:-)
Mot Soon spiller vi uvagjort, 1-1. Denne kampen burde vi definitivt ha vunnet, men har ikke maginene på vår side.
Så følger 3 strake tap, 2-0 mot Vestby, 2-1 mot nok et Ekholt lag og 1-0 mot Sagene. Vi blir overhodet ikke overkjørt, og jeg synes
jentene har vokst veldig iløpet av sesongen hittil. Med litt mer hell, kunne vi har stukket avgårde med seiere i alle kampene i dag.
Vi er definitivt på rett vei - blir spennende å se hva vi kan prestere resten av sesongen.
Målscorere denne cupen var: Maria (2), Julia og Neslihan. Og keeperne våre stod også veldig bra i mål!!


IMAG0315.jpg

Anna, Hedda, Julia, Kristine, Pia, Maria, Emily, Neslihan og Mathilde

Elverumsturneringen 10 - 12 juni 2011
8 spente jenter samt foreldre drar samlet avgårde fra Melløs fredag ettermiddag for sin første overnattings cup. Reisen oppover tar noen timer, men når de kommer frem og pakker ut på skolen som de skal overnatte på er alt bare spennende, og det  er tydelig at jentene koser seg i hverandres selskap.
I løpet av helgen ble det spilt hele 6 kamper, 3 på lørdag og 3 på søndag. Det ble en seier (hele 7- 3) og resten tap. Alle kampene ble spilt på samme sted, nemlig på Starmoen. Der var det dessuten trampoline hvor flere av jentene fikk prøvet seg samt diverse boder hvor de fikk kjøpt det meste. Måltidene ble fortært på ELVIS, og jentene oppførte seg eksemplarisk:-) Det har vært en flott helg, både for spillere men også gode muligheter for oss foreldre å bli bedre kjent med hverandre. Håper dette frister til gjentakelse neste år.

Elverum 2.pngElverum 4.pngElverum 1.png

En flott gjeng i blå og gule drakter på sin første overnattingsturnering:-)

 

Rapid Athene - Rødenes Rød
I denne kampen stiller vi kun med 2 jenter født 2002, 4 jenter født 2003 og 2 jenter født 2004 - altså en meget ungt lag til å være jenter 9. Men, de som stiller til kamp gjør alle en god jobb. Vi får raskt noen baklengsmål i 1ste omgang, men gir ikke opp for det. I 2. omg har vi mye overtaket, og det kunne fort ha blitt seier her med bedre uttelling på sjansene våre. Kampen ender 5 - 3 til Rødenes. Målscorere: Pia, Hedda og Anna.


IMAG0090.jpg

En spent gjeng før kampstart:-)
Rapid Athene - Rødenes blå
Laget viste tidlig at de hadde spillemessig overtak i kampen.
Vi gikk tidlig opp i føringen og var veldig aggressive på ball! Alle jentene hadde dagen og spilte godt sammen som lag. Motstander utiknet mot slutten, men vi svarte med ett nytt mål og gikk til pause med ledelse. I andre omgang startet vi litt forsiktig og Rødenes utliknet igjen. Rapid Athene gikk rett opp i ledelse etter dette. Kampen bølget litt fram og tilbake en periode, men mot slutten satte Rapid Athene inn sitt siste mål for dagen og vant fortjent 4-2.
Dette er vel den mest gjennomførte seriekampen vi har prestert til nå, der jentene viste at de prøvde på samspill og der de så på ball i taklingene. De ville mest i denne kampen og kunne dermed ta hjem sin første seier! :)
Mål: Emily 1, Neslihan 3

Linda

 
Oppegård - Rapid Athene
Vi møter et lag som vi er fullt på høyde med. Er spennende med litt jevne kamper. Selv om vi til slutt taper 6 - 1 så har samtlige jenter gjennomført en god kamp, og vi hadde mange sjanser, så resultatet kunne fint ha vært mye jevnere. Både Kristine og Neslihan og Emily har store sjanser, men det var Hedda som scorte målet vårt i dag!

Mot Oppegård.jpg

 
Rapid Athene - Mysen Butterflies
Vi står på og jobber og sliter oss igjennom den 2 x 25 minutter lange kampen, men må se oss tapt mot et meget godt Mysen lag. Kampen endte 1 - 15, men det skal sies at vi hadde noen sjanser underveis til å score flere. Det ene målet vi fikk i dag, var det Pia som scorte. Hurra! Mysen hadde kun spillere født 2002 og dette er deres 3dje sesong sammen, så ikke rart det ble et stort tap....
Men, vi hadde en vellykket kiosk som falt i smak hos noen og en hver...

Ekholt - Rapid Athene: 9 - 4
Endelig fikk vi drakter!!
Lørdag 21 mai spiller vi nok en gang mot Ekholt. Denne gangen taper vi 9-4, men henger ikke med hodet av den grunn!! Vi skaper flere mål sjanser og selv om vi slipper inn 9 mål er ikke Ekholt så veldig mye bedre enn oss:-) Vi tar dem på hjemmebane, jenter;.) Kristine scorte 1 mål og Emily 3!!

kamp mot Ekholt.jpg


En fornøyd gjeng med nye drakter!!!!


1ste hjemmekamp mot Øreåsen
Vi spiller vår 1ste seriekamp på a-feltet onsdag 11 mai mot Øreåsen.
Med treningskampen tidligere i vår friskt i minnet (tapte vel ca 14-1), er vi forberedt på tøff motstand. Vi klarer alikevel å gi Øreåsen jentene god motstand hele kampen igjennom. Øreåsen scorer til slutt 8 mål, og vi putter 5!! Emily, vår nyeste tilskudd på laget scorer 4 og Kristine scorer ett mål. Eller så har vi mange sjanser til å score mål, sps i 2 omgang er vi farlig nærme flere ganger. Samtlige jenter gjør en god kamp og legger ned masse innsats. de blir bare bedre og bedre:-)
Tusen takk til pappaen til Karin Maria som påtok seg dommer jobben, og mammaen til Neslihan og Tonja A som tok det flotte initiativet og lagde vår egen kiosk!!
minijenter 1.jpg        kiosken.jpg

 
Ekholt cup 30 april 2011
I strålende sol spilte vi vår siste cup før seriestart på Ekholt kunstgress.
Vi stilte også denne gangen med 2 lag, så det ble mye spilletid på alle jentene. Det vi ser, er at samtlige jenter har hatt stor progresjon siden oppstart. De har blitt tøffere, mer ballsikre og de scorer flere mål. I vår 1ste cup i Øreåsen hallen tapte vi med store sifre alle kampene. Denne gangen spiller vi ganske jevnt med de fleste og klarer å produsere mange målsjanser, og i den ene kampen puttet vi ikke mindre enn 6 mål! Kjempemorro!!!
Vi vinner en kamp mot Larkollen (2-1), ellers så taper vi resten: 1-7 mot Sprint/Jeløy 01/02, 6-7, 0-3, 0-5 0g 1-5 mot forskjellige Ekholt lag. Målscorere denne cupen var: Karin Maria x 3, Maria H x 3, Neslihan x 3 og Kristine. Keeperne våre gjør alle en god jobb og har masse redninger. Resten av jentene jobber og sliter og har en fantastisk innsats.


12 fotballcup 086.JPG

Pia, Mathilde, Tonje E S, Maria, Hedda, Tonje A, Karin Maria, Kristine, Julia, Anna. Ikke tilstede: Nikki, Neslihan

Se flere bilder fra cupen under "bildegalleri".

Nye treningstider fom 1ste mai 2011
Mandager på A-feltet på Melløs kl 16.30 til 18.00


Bend it cup - Ski 10. april 2011
Søndag morgen den 10 april kl 08.30 er vi reiseklare fra Melløs. Det er kun 10 jenter som kan stille til cup denne dagen, og siden vi stiller med 2 lag blir det mye spilletid på samtlige. De jentene som var med var: Amalie, Karin Maria, Julia, Nikki, Neslihan, Hedda, Pia, Anna, Kristine og Mathilde.
Vi spiller tilsammen 6 kamper, og opplever at vi spiller jevnt mot de fleste motstanderne, tros for at samtlige ble tap.  Bortsett fra ett 2001-lag fra Oppegård som vi taper to-sifret mot to ganger.... Men, jentene har begynt å score mål - og denne gangen var det hele 5 jenter som kjente nettmaskene:  Neslihan, Hedda, Mathilde, Anna (2) og Kristine (2).
Ellers jobber og sliter jentene skikkelig når de er ute på banen. De står på for fullt og det er morro å se fremgangen hos jentene fra cup til cup. Denne gangen fikk alle en fin-fin bend it collage jakke til premie:-)
Nå er det kun en cup igjen (les Ekholt den 30 april) og så starter serien for fullt!!
Vi som er rundt J9 gleder oss til å følge laget videre
.

Labb og Line cup - Ryggehallen 19. mars 2011
Vi stiller mannssterke til vår 3dje cup, kun ett forfall! Denne gangen er vi forberedt på at vi møter tøff motstand. Ekholt og Vang 2001 sier sitt.
Men, jentene har ikke respekt for spillerne som er eldre enn seg og legger ned mye svette og innsats og vi som følger jentene tett kan se at forbedringen har vært stor siden Øreåsen cup i januar.

Rapid/Athene 1 bestod av: Hedda, Karin Maria, Maria H, Tonja A, Neslihan og Mathilde.
Resultater: RA1 - Ekholt Rød: (0-4), RA1 - Vang 2001: (0-9) og RA! - Ekholt Hvit: (1-3). Neslihan scorte et flott mål!!Den siste kampen kunne vi likeså godt ha vunnet;-) Er fullt på høyde med motstanderen.

Rapid Athene 2 bestod av: Anna, Julia, Amalie, Pia, Tonje E, Nikki og Kristine.
Resultater: RA2 - Ekholt Blå: (1-2) Her tar vi ledelsen med et flott mål av Kristine, men klarer dessverre ikke å ro seieren i land. RA2 - Ekholt Hvit: (0-7) og RA2 - Vang 2001: (0-9)

Så fikk jentene sin velfortjente pokal:-) Vi hadde alle en fin dag i Ryggehallen og gleder oss over at jentene viser fin progresjon.Labb og Line cup J9.jpg

RA 1 & 2: Neslihan, Amalie, Nikki, Kristine, Mathilde, Maria, Julia, Pia, Tonje A, Karin Maria, Tonje E, Anna, Hedda
 
BJERKE CUP - NANNESTAD 6.mars 2011
Vi reiser helt til Nannestad for å spille vår 2de cup.
Vi hadde meldt på 2 lag, men fikk stort frafall uken før, derfor dro kun 8 jenter innover på cup denne søndagen. Det var 2 jenter født 2004, 3 jenter født 2003 og 3 jenter født 2002.
Men, disse jentene fikk til gjengjeld MASSE spilletid. Totalt spilte vi 6 kamper a 20 minutter - tilsammen 2 timer fotball!!

Starten vår kunne ikke blitt bedre. Vi vant 2-1 over Bjerke Hvit (03). Neslihan og Pia scorte hvert sitt mål til stor jubel fra medspillere og foreldre. Det var kjempe morro å vinne vår 1ste kamp!! Etter dette ble det dessverre 5 tap, men ikke noen store sifre. 1-0 mot Bjerke02, 2-0 mot Nannetad03, 1-0 mot Bjerke Rød03, 3-0 mot Bjerke02 og 1-0 mot Nannestad03.
Det var kun Bjerke sitt 2002-lag som var bedre enn oss - de andre lagene spilte vi jevnt med, og kunne godt ha vunnet dersom vi hadde klart å putte sjansene våre:-)
Iallefall - de jentene som stilte til cup skal ha masse skryt for flott innsats og stå på vilje. Det går framover nå, og med mer øvelse vil det komme mer spill jentene imellom og vi vil score flere mål! Vi gleder oss allerede til neste cup om 2 uker i Ryggehallen!!!


Trine (stolt trener), Hedda, Neslihan, Julia, Anna, Pia, Karin Maria og Maria
 

Bjerke cup.jpg
REMA 1000 CUP - ØRÅSENHALLEN 23. JANUAR 2011
VÅR FØRSTE FOTBALL CUP!!!
Vi møter spente opp tidlig på morgenen søndag 23 januar. Nå skal vi raskt få merke at det er stor forskjell på å trene fotball i en liten gymsal kontra kamp. I forkant gjennomgår vi reglene og alle jentene har masse spørsmål. Det beste var: "Hvorfor skal vi ta ballen fra dem - det er ikke pent å ta ting fra andre"
Nesten alle ville være keeper, så den plassen ble byttet på, og iallefall 6 spillere fikk prøvd seg der.
Vi møter Ekholt i alle kampene våre. Ekholt har tydelig spilt fotball mye lenger enn oss, så kampene ender med store tap alle sammen. Men, resultatene bryr vi oss ikke noe om:-) Vi må bygge videre på dette og har mye å lære. Den store gleden var at vi i siste kampen klarte å score mål - til stående jubel fra tribunen. Tonje A. og Kristine scorte hvert sitt, og jentene fikk fort følelesen av at det er mulig å putte. Synd vi ikke hadde flere kamper - vi begynte å få skikkelig dreis på slutten!
Ja, ja - det blir spennende framover for jentene.
De er meldt på ytterligere 2 cuper i mars, så da har vi noe å glede oss til:-)


003.jpg 
Bak fra venstre: Pia, Embla-Marie, Jullia, Anna, Mathilde, Neslihan, Amalie, Tonje A, Hedda
Foran fra venstre: Tonje S, Karin-Maria, Caroline, Sanne, Kristine, Maria
Hvem er jenter 02/03?
Vi er en gjeng bestående av 9 jenter født 2002, fire jenter født 2003 og 2 jenter født 2004, totalt 15 stk!
Vi trener en gang pr uke i gymsalen på Ramberg skole (mandager kl 17.00 - 18.30).
Trenerene våre heter Trine og Annichen, og er spillere i Rapid/Athene.

I løpet av vinteren/våren skal vi være med på flere cuper, og i mai blir det seriespill!

Dersom du har lyst til å begynne å spille fotball sammen med oss, ta kontakt med Hilde (41678786).