hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Om Rapid Athene > FORSIKRING

FORSIKRING


Fotballforsikringen 2012
Les om fotballforsikringen HER.

Utvidet forsikring

Forsikringsbevis

Samarbeid med Idrettens Helsesenter
MSK Klinikken har inngått avtale med Idrettens Helsesenter (et samarbeid mellom Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball & Fotballforsikringen) som tilbyr alle fotballspillere over 13 år, som er registrert i NFF, tilgang til fysioterapeut/manuellterapeut i forbindelse med skade i trening og kamp.

I praksis betyr dette at dersom en spiller skader seg i forbindelse med kamp eller trening kan spilleren/lagleder/foresatte ringe Idrettens skadetelefon på telefonnummer 04420, hvor en kundebehandler vil hjelpe med å finne en lokal kvalitetssikret klinikk som kan tilby undersøkelse og behandling av problemet i løpet av de neste 48 timene.


Vi i Rapid Athene har i den forbindelse avtale med ARTKLINIKKEN i Moss, som kan tilby rask undersøkelse, behandling og oppfølging for å få spilleren tilbake på banen. De kan i tillegg henvise spilleren til røntgen eller MR undersøkelse, også dette dekket av fotballforsikringen, om det skulle være nødvendig.

Ved grunnforsikring dekker forsikringen opptil 4000 kr i utgifter, og med utvidet forsikring 10 000 kr i utgifter - mot en egenandel på 1000 kr pr skadetilfelle.

Rapid Athene har også en egen avtale med Artklinikken, som gir oss pris på 1750 kr for spesialsåler (vanlig pris er 2400 kr).