hjem     nettstedkart     skriv ut
Hjem > Om Rapid Athene > Grasrotandelen (skjules fra Menyen)
Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. Forutsetningen er at laget eller foreningen du ønsker å knytte deg til er registrert i Frivillighetsregisteret og godkjent som grasrotmottaker.

Rapid Athene er med i denne ordningen. Les mer under.
 

Rapid Athene (inntill videre står Orgnummeret i SK Rapids navn, men vil nå bli endret da sammenslåingen er et faktum. Støtten går til Rapid Athene)

Organisasjonsnummer: 984362889
Adresse: Nordahl Griegsgate
Postnummer: 1524
Poststed: MOSS

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Når du skal levere spill vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no eller på mobilen.

Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Her har du 4 ulike fremgangsmåter på registrere din støtte til Rapid Athene:

1. Via kommisjonær :Skriv ut siden og ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til din kommisjonær:

Strekkode_Grasrotandel.png
2. Via kommisjonær:  Oppgi organisjasjonsnummer: 984362889 neste gang du skal spille.

3. Via SMS: Send GRASROTANDELEN 984362889 til 2020 (tjenesten er gratis)

4. Norsk tipping Mobilspill

Du finner mer informasjon på grasrotandelen.noVinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for hundre kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet deg til.